Search
Plaatjes op maat

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes meteen uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Bestel je plaatjes op maat en profiteer van 3 belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je plaatjes op maat

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Ik wilde graag merklabels met een stoere uitstraling en met alleen het logo van Hexterieur, want het onderschrift ‘ontwerp & realisatie’ zou onleesbaar worden. Edwin van Gravure85 laat zien dat

Remco Hexspoor
eigenaar

RVS merklabel met logo van hexterieur erop

Plaatjes in verschillende materialen en kleuren

Gravure85 levert plaatjes op maat voor graveerbedrijven en organisaties die zelf graveren. We hebben materialen voor binnen en voor buiten. Ons assortiment bestaat uit de kunststoffen resopal, Gravoglas, Gravoglas spiegel, Gravoply en plexiglas, en de metalen aluminium, messing en RVS.

 

Resopal plaatjes zijn beschikbaar in tal van kleuren. De meest gangbare hebben we op voorraad, andere kleuren bestellen we graag voor je.

Snel en betaalbaar 

Service staat hoog in het vaandel bij Gravure85. Onze plaatjes zijn betaalbaar en we leveren snel, ook als het om grote aantallen gaat. Dat kunnen we garanderen dankzij machines met een grote capaciteit. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we meer over de mogelijkheden.

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Unica Datacenters gebruikt veel resopal plaatjes, voor sommige projecten rond de 20.000 stuks. Gravure85 levert die plaatjes binnen 48 uur, en als het moet zelfs binnen 24 uur. “Dat is

Eric van Duin
projectleider

Drie kleuren resopal plaatjes van kunststof voor patchkast

Plaatjes om zelf te graveren: Geschikte materialen

Plaatjes om zelf te graveren: Geschikte technieken

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo