Zoek

Resopal bevestigen: welke methode past bij jouw situatie?

Welke methode past bij jouw situatie?

Resopal plaatjes worden overal gebruikt; binnen en buiten, als kabellabel, op gladde oppervlakken, ruwe oppervlakken of hekwerk. Wil je resopal bevestigen? Voor elk type ondergrond is een passende resopal bevestiging geschikt. Die ondergrond bepaalt dus met name de bevestigingsmethode: met transfertape, met tiewraps (ook tyraps of kabelbinders genoemd) of met schroeven.

Bij Gravure85 hebben we meer dan 35 jaar ervaring met resopal plaatjes. We weten dan ook goed welke resopal bevestiging het meest geschikt is voor welke ondergrond. Hier staat alle informatie op een rijtje.

Resopal bevestigen - welke methode op welk oppervlak?

Voor de meest voorkomende ondergronden staat de meest geschikte bevestigingsmethode van resopal plaatjes in deze tabel. Staat jouw ondergrond er niet bij of twijfel je? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

OndergrondBevestigingsmethode resopal plaatjes
Gladde ondergrond binnenTransfertape
Geverfd houtTransfertape
Kasten met hamerslagcoatingTransfertape en/of popnagels
Kabellabels voor het markeren van kabelsTyraps / Tie wraps
HekwerkTyraps / Tie wraps
BaksteenSchroeven
StucwerkSchroeven
Ongeverfd houtSchroeven

Resopal plaatjes - drie manieren van bevestigen:

  • Transfertape is de meest gebruikte en de gemakkelijkste manier van resopal bevestigen. Dit dubbelzijdige tape is geschikt voor binnen en buiten en blijft jarenlang goed. Het hecht uitstekend. Dat vraagt om zorgvuldig plakken, want als een plaatje eenmaal vast zit, krijg je het niet gemakkelijk meer los. Grote series resopal plaatjes worden losgesneden en op grote vellen transfertape aangeleverd. De monteur kan dan gemakkelijk elk afzonderlijk plaatje oppakken en het op de gewenste plaats plakken.
  • Tiewraps / tyraps / kabelbinders zijn geschikt als resopal plaatjes niet op een vaste ondergrond worden bevestigd, maar aan losse kabels of aan een hekwerk. Bij het gebruik van tiewraps maken we gaatjes in de resopal plaatjes. Bij kleine plaatjes zijn dat er meestal twee en bij grote plaatjes vier. Bij kabellabels maken we vaak vier sleufjes.
  • Schroeven zijn handig als de resopal plaatjes op een grove ondergrond worden bevestigd. Ook dan maken we twee of vier bevestigingsgaatjes in de resopal plaatjes.

Meer weten over resopal bevestigen?

Heb je resopal plaatjes nodig en twijfel je nog over de manier van bevestigen, het soort materiaal of de dikte? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag.

De service van Gravure85

Bij Gravure85 staat service hoog in het vaandel. Dat geldt natuurlijk ook als je resopal plaatjes bestelt. Wat we voor jou kunnen doen:

  • Heb je regelmatig resopal plaatjes nodig en wil je naar ons overstappen? Maak dan gebruik van onze overstapservice en profiteer voortaan van onze service.
  • Wil je resopal plaatjes gesorteerd ontvangen, bijvoorbeeld per ruimte of locatie in een aparte envelop? Geef dat aan ons door, dan zorgen we de daar voor.
  • Heb je een spoedklus? Bel ons meteen, dan doen we ons best je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Wat zeggen onze opdrachtgevers:
Bestek graveren - "echt vakwerk"

“Het verbaast ons elke keer weer dat jullie zelfs minuscule details kunnen graveren. Bij andere leveranciers moeten we soms een logo iets vereenvoudigen, maar bij jullie is dat niet nodig. Jullie leveren echt vakwerk. Ook het overleg is prima. Als het nodig is, krijgen we een belletje of een mailtje. Jullie komen ook zelf met suggesties. Soms kunnen we daarin meegaan, soms niet, want we moeten natuurlijk rekening houden met de wensen van de klant.”

Graveren bestek swinckels
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Marjon P
Korte reactietijd op mailbestelling en zeer snelle en nette levering van het produkt. Helaas kwamen wij er na 2 maanden achter dat het produkt niet volledig bracht wat wij wensten. Hierop werd super gereageerd en binnen 3 werkdagen hadden wij kosteloos een nieuw bank-plaatje in huis.Ik kan dit bedrijf aanraden!!!
Response from the owner: Fijn dat we het op deze manier hebben op kunnen lossen en dat je 100% tevreden bent. Monica
Addy V.
Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt. We zijn er erg blij mee. Bedankt.
Carmel B.
Snelle reactie en snelle levertijd! Fijn bedrijf om mee samen te werken.
js_loader
De laatste blogs

Resopal plaatjes nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord