Search

Resopal plaatjes, ook voor buiten?

Tag labels ‘Zijn resopal plaatjes geschikt voor buiten?’ Dat wordt ons vaak gevraagd. Ons antwoord is een duidelijk JA, want de kwaliteit van resopal plaatjes wordt ook in de buitenlucht maar liefst 25 jaar gegarandeerd. Bij Gravure85 weten we dat dit klopt. We graveren al bijna 40 jaar resopal en veel van onze klanten gebruiken ze onder zware omstandigheden, zoals op boorplatforms in zee en bij olievelden in tropische temperaturen.

Resopal plaatjes voor de veiligheid

In de buitenlucht worden resopal plaatjes veel gebruikt voor veiligheidswaarschuwingen en instructies. Dat kunnen teksten zijn als ‘Voor openen deur eerst centrale bellen i.v.m. uitschakelen stroom’ of ‘Deze ruimte altijd met 2 personen betreden’. In beide situaties is de kwaliteit van het graveerwerk van levensbelang en dan is resopal een uitstekende keuze.

Resopal plaatjes, oud en nieuw

Wist je dat Resopal vroeger een merknaam was van een sterke kunststof die bestond uit meerdere lagen? Inmiddels is het een soortnaam geworden voor verschillende moderne soorten kunststoffen, bijvoorbeeld Multiply Micro of Gravopy voor binnen en Multiply Verdi of Gravoglas voor buiten. Ieder met zijn eigen voor- en nadelen.

Heb je plaatjes nodig en weet je niet welke soort voor jouw toepassing het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag.
Service van Gravure85

Service staat hoog in het vaandel bij Gravure, en dat geldt natuurlijk ook als je resopal plaatjes bestelt. Wat we voor jou kunnen doen:

  • Op verzoek leveren we plaatjes met een zelfklevende laag of met gaatjes om ze te bevestigen.
  • Wil je de plaatjes gesorteerd ontvangen, bijvoorbeeld per ruimte of locatie in een aparte envelop? Geef dat aan ons door, dan zorgen we de daarvoor.
  • Heb je een spoedklus? Bel ons dan zo snel mogelijk, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Meer weten over Resopal?

Tientallen klanten maken al gebruik van deze service. Wil je ook meer weten over plaatjes op voorraad leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden in jouw situatie.

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >