Zoek

Resopal plaatjes, ook voor buiten?

Tag labels ‘Zijn resopal plaatjes geschikt voor buiten?’ Dat wordt ons vaak gevraagd. Ons antwoord is een duidelijk JA, want de kwaliteit van resopal plaatjes wordt ook in de buitenlucht maar liefst 25 jaar gegarandeerd. Bij Gravure85 weten we dat dit klopt. We graveren al bijna 40 jaar resopal en veel van onze klanten gebruiken ze onder zware omstandigheden, zoals op boorplatforms in zee en bij olievelden in tropische temperaturen.

Resopal plaatjes voor de veiligheid

In de buitenlucht worden resopal plaatjes veel gebruikt voor veiligheidswaarschuwingen en instructies. Dat kunnen teksten zijn als ‘Voor openen deur eerst centrale bellen i.v.m. uitschakelen stroom’ of ‘Deze ruimte altijd met 2 personen betreden’. In beide situaties is de kwaliteit van het graveerwerk van levensbelang en dan is resopal een uitstekende keuze.

Resopal plaatjes, oud en nieuw

Wist je dat Resopal vroeger een merknaam was van een sterke kunststof die bestond uit meerdere lagen? Inmiddels is het een soortnaam geworden voor verschillende moderne soorten kunststoffen, bijvoorbeeld Multiply Micro of Gravopy voor binnen en Multiply Verdi of Gravoglas voor buiten. Ieder met zijn eigen voor- en nadelen.

Heb je plaatjes nodig en weet je niet welke soort voor jouw toepassing het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag.
Service van Gravure85

Service staat hoog in het vaandel bij Gravure, en dat geldt natuurlijk ook als je resopal plaatjes bestelt. Wat we voor jou kunnen doen:

  • Op verzoek leveren we plaatjes met een zelfklevende laag of met gaatjes om ze te bevestigen.
  • Wil je de plaatjes gesorteerd ontvangen, bijvoorbeeld per ruimte of locatie in een aparte envelop? Geef dat aan ons door, dan zorgen we de daarvoor.
  • Heb je een spoedklus? Bel ons dan zo snel mogelijk, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Meer weten over Resopal?

Tientallen klanten maken al gebruik van deze service. Wil je ook meer weten over plaatjes op voorraad leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden in jouw situatie.

Blije klanten
Wilma van de B.
1704642025
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
Bart de R.
1708708785
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >