Zoek
Metalen bord graveren

Metalen bord graveren - ingelakte logo's worden kunstwerk

“Siesling is het familiebedrijf waar ik al jaren werk, een specialistisch reinigingsbedrijf. We hebben net de website vernieuwd en ook meteen het logo gemoderniseerd. Dat was wel nodig, want het oude logo dateert uit 1959. Daar staan nog een houten ladder en een emmer op, en die gebruiken we allang niet meer. Het nieuwe, frisse logo past beter bij het specialistische reinigen dat we nu doen. Toch merk ik dat onze directeur, de zoon van de oprichter, daar moeite mee heeft. Hij is gesteld op het oorspronkelijke logo. Wat nu?”

Jubileumbord RVS graveren

Metalen bord graveren en strak inlakken

“Ik besloot iets voor hem te doen met het oude logo. Het moest iets bijzonders worden, iets blijvends. Ik dacht aan een jubileumbord met het oude en het nieuwe logo, maar met al die kleuren lijkt dat lastig. Via internet zoek ik graveerbedrijven. Op jullie site kom ik een mooi gegraveerd metalen bord tegen. De kwaliteit spreekt me aan en als ik bel krijg ik een hele professionele uitleg.

Edwin vertelt dat hij damwandjes kan maken van 0,1 mm, zodat de verf in alle vlakken mooi tegen elkaar aan komt te liggen. Bovendien kunnen jullie het metalen bord binnen 4 werkdagen leveren, precies op tijd voor onze jubileumviering. Het jubileumbord met het oude en nieuwe logo is geweldig geworden, een mooi kunstwerk. De kleuren zijn precies goed en het is heel strak ingelakt. Op het moment dat de directeur het ziet, is hij ontroerd en blij.”

Peter van Veen, account manager – Hoogwerkers bij Siesling

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je jubileumbord

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Gedenkplaat ontwerpen

Gedenkbord graveren?

Er zijn veel mogelijkheden om een gedenkplaat te graveren. Gravure85 geeft je een persoonlijk advies en biedt een uitgebreide keuze in materialen en ontwerpen. Bovendien krijg je altijd 100% tevredenheidsgarantie.

Lees meer >

Ja, ik wil een gegraveerd metalen bord

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord