Zoek
Houten planken graveren

Houten planken graveren - snel en goed

“Normaal stempel ik mijn hout altijd met een brandstempel, maar ik kwam erachter dat stempelen bij Bamboe hout niet mooi wordt. Daar had ik geen rekening mee gehouden. Toen dacht ik aan hout graveren. Ik vond jullie telefoonnummer nog in mijn telefoon, ooit gekregen van een collega meubelmaker die ook lid is van het meubelmakerscollectief Utrecht. Ik moest 200 serveerplanken laten bestempelen en ik had haast, dus ik besloot jullie te bellen. Het contact was meteen goed.”

Onder de indruk – houten planken graveren

“Jullie hebben de houten plankjes in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat. Met stempelen kunnen er grote verschillen ontstaan tussen de plankjes. Van de 200 die ik van jullie heb gekregen was er maar eentje waarvan ik dacht: die is iets lichter dan de rest. Dat is heel netjes. Ook vond ik het fijn dat jullie deze opdracht zo snel konden uitvoeren.”

Jacqueline Knottenbelt, eigenaar Sjak Meubels

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je houten labels

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
houten herdenkingsbankje met gegraveerde tekst

Hout graveren – een bankje als aandenken

“Als aandenken aan onze zoon Oscar hebben we een gebruikt bankje opgeknapt. Voor het laser graveren was ik bij jullie aan het goede adres, dat merkte ik meteen. Vakmanschap en het enthousiasme er iets persoonlijks van te maken.”

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord