Zoek
Gravoglas spiegel

Gravoglas Spiegel en Multiply Reverso

Gravoglas Spiegel en Multiply Reverso zijn twee merknamen van graveermaterialen op acrylaatbasis. Beiden materialen hebben bijzonder goede UV-bestendige eigenschappen en een lange levensduur, dat maakt ze allebei geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Omdat de voorkant altijd glad blijft is het ideaal in de voedingsmiddelen industrie. De voorkant blijft glad om dat er in spiegelbeeld op de achterzijde gegraveerd wordt.

Gravoglas Spiegel en Multiply Reverso worden aan de achterzijde gegraveerd en daarna – ook aan de achterkant – ingekleurd met de gewenste kleuren. Zo blijft de voorkant altijd schoon en glad, dat is ideaal voor toepassing in de zorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor gevelnaamborden van bedrijven worden deze materialen vaak gebruikt, want hiermee zijn eenvoudig kleurrijke logo’s te maken, die ook na jaren buiten niet verbleken.

Voorbeelden van Gravoglas Spiegels

Advies

Wil je meer weten over Gravoglas spiegel of Multiply Reverso?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

We werken onder andere voor:

Van-Hall-Larenstein_logo
Gemeente Landerd
Containraffairs Logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Stephanie Van der K.
Erg tevreden over de kwaliteit en de communicatie! Dank!
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
H. van D.
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
js_loader
De laatste blogs

Ik wil meer weten over Gravoglas

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord