Zoek
Informatiebord bij kunstwerk

Informatiebord bij kunstwerk - 'goede interactie'

“In ons dorp vlak bij Delfzijl is in 2017 de “Landschapskubus” van kunstenares Herma Steur geplaatst. Dit kunstwerk, gemaakt in 1970, is hier herplaatst omdat de kunstenaar hier woonde en het werk hier gemaakt is. Het is nu terug bij de oorsprong. Bij zo’n kunstwerk hoort natuurlijk een passend informatiebord. Ik ging op zoek naar een bedrijf dat zoiets kon maken.”

gegraveerde RVS informatiebord

Veel ervaring

“Op internet vond ik jullie site en die maakte een goede indruk. Toen ik belde, ging Ernst meteen op mijn vragen in. Ik kon horen dat hij veel ervaring heeft en serieus met zijn vak bezig is. Toen ik een paar foto’s van het kunstwerk had gemaild, hebben we samen overlegd over het materiaal en het formaat. We waren het gauw eens over Corten staal, omdat dit roestkleurende materiaal contrasteert met het RVS kunstwerk en omdat er 50 meter verderop al een omgevingsinformatie bord van Corten staal staat. Op het gekozen formaat konden we prima de onze beoogde tekst zetten.”

Mooi resultaat en goede prijs

“Ik ben bijzonder tevreden omdat de interactie met Ernst heel goed verliep, we tot een mooi resultaat zijn gekomen en de prijs goed was. Bovendien zijn de afspraken heel goed nagekomen. Alle dorpsbewoners zijn enthousiast over het kunstwerk en het bord. Als we nog een keer een graveerkunst nodig hebben, ga ik zeker weer naar Gravure85 en ik kan dit graveerbedrijf van harte aanbevelen.”

Dick Westera, dorpsbewoner en initiator/uitvoerder van dit project

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je gedenkborden

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord