Zoek

Bewegwijzering binnen: Waarom is een goede bewegwijzering zo belangrijk

rvs-laser-bewegwijzering-etagebord

Even een bewegwijzering experiment.

Stel je eens voor dat je op onze website komt, en alle menuknoppen, titels en tussenkopjes zijn weg. De teksten staan er wel, maar elke ‘wegwijzer’ ontbreekt. Je moet zelf maar uitzoeken hoe je de informatie vindt waarnaar je op zoek bent.

Wat zou je doen?

We vermoeden dat veel mensen snel zouden afhaken. Iedereen die een willekeurig graveerbedrijf zoekt, gaat gauw kijken of hij een andere aanbieder kan vinden. En de mensen die een goede reden hebben om met Gravure85 zaken te doen, raken geïrriteerd nog voor ze ons gebeld hebben. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en daarom gebruiken we ‘wegwijzers’ op onze site.

Nu weer terug naar jouw situatie.

Hoe is het met de bewegwijzering van jouw kantoor gesteld?

Kunnen bezoekers het pand gemakkelijk vinden? Is duidelijk aangegeven waar je kunt parkeren en waar de ingang is? En bij een groot pand: waar de juiste ingang is?

Waarschijnlijk kun je je nauwelijks meer voorstellen hoe het was toen jij voor het eerst naar je huidige werkplek liep. Toch is er een grote kans dat iemand die daar voor het eerst moet zijn, aan zijn lot wordt overgelaten. Hij gaat spoorzoeken, zelfs in het tijdperk van de Google Maps.

Want huisnummers en naamborden zijn vaak slecht leesbaar vanaf de straat.

Daardoor rijdt of loopt de bezoeker misschien een paar keer en weer. Hij vraagt zich af of dit wel de goede straat is. Hij wordt onzeker of raakt geïrriteerd.

En dan hebben we het alleen nog maar over de buitenkant. Hoe is het binnen? Is de weg naar jouw bedrijf, de receptie, de verschillende afdelingen of de toiletten duidelijk aangegeven? Kan een bezoeker snel vinden wat hij nodig heeft?

Of het nu gaat om een bedrijf, een zorgcentrum of een overheidsgebouw, een goede bewegwijzering is belangrijk. Die stelt bezoekers op hun gemak. Ze hoeven zich niet druk te maken over het vinden van de juiste plek, dus komen ze rustiger en positiever aan. Vind je dat belangrijk? Zorg dan voor goede wegwijzers.

Bij Gravure85 hebben we veel ervaring met bewegwijzering voor binnen en buiten.

We bekijken samen met jou welke bezoekers er komen en welke borden dan nodig zijn. We gaan op zoek naar de goede plekken om de borden te bevestigen, aan het plafond of op de muur. En we zorgen buiten en binnen voor lettertypes en lettergroottes die goed leesbaar.

Wil je meer weten over bewegwijzering?

Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet :)
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >