Search

Bewegwijzering binnen: Waarom is een goede bewegwijzering zo belangrijk

rvs-laser-bewegwijzering-etagebord

Even een bewegwijzering experiment.

Stel je eens voor dat je op onze website komt, en alle menuknoppen, titels en tussenkopjes zijn weg. De teksten staan er wel, maar elke ‘wegwijzer’ ontbreekt. Je moet zelf maar uitzoeken hoe je de informatie vindt waarnaar je op zoek bent.

Wat zou je doen?

We vermoeden dat veel mensen snel zouden afhaken. Iedereen die een willekeurig graveerbedrijf zoekt, gaat gauw kijken of hij een andere aanbieder kan vinden. En de mensen die een goede reden hebben om met Gravure85 zaken te doen, raken geïrriteerd nog voor ze ons gebeld hebben. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en daarom gebruiken we ‘wegwijzers’ op onze site.

Nu weer terug naar jouw situatie.

Hoe is het met de bewegwijzering van jouw kantoor gesteld?

Kunnen bezoekers het pand gemakkelijk vinden? Is duidelijk aangegeven waar je kunt parkeren en waar de ingang is? En bij een groot pand: waar de juiste ingang is?

Waarschijnlijk kun je je nauwelijks meer voorstellen hoe het was toen jij voor het eerst naar je huidige werkplek liep. Toch is er een grote kans dat iemand die daar voor het eerst moet zijn, aan zijn lot wordt overgelaten. Hij gaat spoorzoeken, zelfs in het tijdperk van de Google Maps.

Want huisnummers en naamborden zijn vaak slecht leesbaar vanaf de straat.

Daardoor rijdt of loopt de bezoeker misschien een paar keer en weer. Hij vraagt zich af of dit wel de goede straat is. Hij wordt onzeker of raakt geïrriteerd.

En dan hebben we het alleen nog maar over de buitenkant. Hoe is het binnen? Is de weg naar jouw bedrijf, de receptie, de verschillende afdelingen of de toiletten duidelijk aangegeven? Kan een bezoeker snel vinden wat hij nodig heeft?

Of het nu gaat om een bedrijf, een zorgcentrum of een overheidsgebouw, een goede bewegwijzering is belangrijk. Die stelt bezoekers op hun gemak. Ze hoeven zich niet druk te maken over het vinden van de juiste plek, dus komen ze rustiger en positiever aan. Vind je dat belangrijk? Zorg dan voor goede wegwijzers.

Bij Gravure85 hebben we veel ervaring met bewegwijzering voor binnen en buiten.

We bekijken samen met jou welke bezoekers er komen en welke borden dan nodig zijn. We gaan op zoek naar de goede plekken om de borden te bevestigen, aan het plafond of op de muur. En we zorgen buiten en binnen voor lettertypes en lettergroottes die goed leesbaar.

Wil je meer weten over bewegwijzering?

Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >