Search
Bestek graveren

Bestek graveren - 'echt vakwerk'

“Voor onze klant, Swinckels’ Superior Pilsener, hebben wij een culinair evenement georganiseerd bij François Geurds, sterrenchef bij FG Restaurant in Rotterdam, en daarvoor hebben wij bestek laten graveren. Wij hebben al eerder met jullie gewerkt, dus logisch dat wij jullie ook benaderen voor deze klus.”

Graveren bestek swinckels

Minuscule details in bestek graveren

“Het verbaast ons elke keer weer dat jullie zelfs minuscule details kunnen graveren. Bij andere leveranciers moeten we soms een logo iets vereenvoudigen, maar bij jullie is dat niet nodig. Jullie leveren echt vakwerk. Ook het overleg is prima. Als het nodig is, krijgen we een belletje of een mailtje. Jullie komen ook zelf met suggesties. Soms kunnen we daarin meegaan, soms niet, want we moeten natuurlijk rekening houden met de wensen van de klant.”

Reacties heel positief

“De reacties op het gegraveerde bestek zijn heel positief. Ook de chef en zijn assistent vinden het leuk een set te ontvangen. Als wij weer graveerwerk hebben, komen we zeker bij jullie terug. Wij zouden niet weten waarom we ergens anders zouden moeten kijken.”

Eva Helder, project manager bij Contaínr Affaìrs, over bestek graveren

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw