Search
Plaquette bij monument

Plaquette bij monument - 'mooi en duurzaam'

“Zoveel mogelijk monumenten springlevend maken, dat is de missie van het Restauratiefonds. In de praktijk helpen we monumenteigenaren die hun monument willen restaureren, duurzamer maken of een nieuwe bestemming willen geven.  Voor elke monumenteigenaar hebben wij een passende financiering.

Regelmatig zetten we onze klanten in het zonnetje. Sommige regels rond een monument zijn best ingewikkeld en als monumenteigenaar moet je een lange adem hebben als je grootse plannen wilt uitvoeren. Met ons Restauratiefonds-compliment belonen we die moeite.”

Plaquette – Gedenkbord – restauratiefonds

Plaquette, duurzaam en mooi

Voor het compliment gebruiken we een RVS-plaquette die je op het monument kunt schroeven of plakken. De Gedenkplaat moet dus niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam want hij hangt altijd in weer en wind. Al jaren verzorgt Gravure85 die plaquette voor ons, en daar zijn we heel tevreden mee.

plaquette laten maken
Plaquette: RVS – Foto Lasergraveren – teksten frees graveren en inlakken

Advies over foto om te graveren

Op de gedenkplaat staat meestal een foto van het monument en Ernst geeft altijd duidelijk aan of die geschikt is om te graveren. Soms moet het bijvoorbeeld wat minder gedetailleerd zijn. Bij Gravure85 doen ze altijd hun uiterste best om de plaquette op tijd te leveren, ondanks mijn (vaak) late bestelling.

Ik krijg altijd een goed advies, een goede service en een mooie plaquette, dus voor het Restauratiefonds-compliment bestellen we graag bij Gravure85.”

Anita Portanje, communicatieadviseur Nationaal Restauratiefonds, www.restauratiefonds.nl

Wij zorgen dat je 100% tevreden bent

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw