Zoek

Mooi inlakken, meer dan alleen maar verf over een plaat strijken!

Graveren met een frees wordt pas echt mooi na het inlakken. Dat kun je snel doen door verf over de hele plaat te strijken en daarna de plaat schoon te maken. Bij deze techniek raakt het verfoppervlak beschadigd, waardoor het dof wordt.  Om deze reden gebruiken wij voor inlakken een inlakapparaat. Daarbij wordt de verf druppel voor druppel in de gravure gebracht. Op deze manier is schoonmaken (bijna) niet nodig en de verf behoudt haar glans.

 

 

Omdat we heel mooi inlakken, besteden sommige collega’s hun inlegwerk bij ons uit. Daar zijn we trots op. We kunnen trouwens inlakken in veel verschillende kleuren, bijvoorbeeld die van je logo bijvoorbeeld voor je bedrijfsnaambord.

waarschuwingsbord

Aluminium-frezen-inlakken-merkenlabel

 

 

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet :)
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >