Search

Mooi inlakken, meer dan alleen maar verf over een plaat strijken!

Graveren met een frees wordt pas echt mooi na het inlakken. Dat kun je snel doen door verf over de hele plaat te strijken en daarna de plaat schoon te maken. Bij deze techniek raakt het verfoppervlak beschadigd, waardoor het dof wordt.  Om deze reden gebruiken wij voor inlakken een inlakapparaat. Daarbij wordt de verf druppel voor druppel in de gravure gebracht. Op deze manier is schoonmaken (bijna) niet nodig en de verf behoudt haar glans.

 

 

Omdat we heel mooi inlakken, besteden sommige collega’s hun inlegwerk bij ons uit. Daar zijn we trots op. We kunnen trouwens inlakken in veel verschillende kleuren, bijvoorbeeld die van je logo bijvoorbeeld voor je bedrijfsnaambord.

waarschuwingsbord

Aluminium-frezen-inlakken-merkenlabel

 

 

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >