Search
Monument 75 jaar bevrijding

Monument 75 jaar bevrijding

Op 5 mei 2020 herdenken we in Nederland dat de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden beëindigd is. Veel Nederlandse gemeenten en comité’s 4/5 mei besteden daar extra aandacht aan. Op sommige plaatsen is het een aanleiding om na te denken over een nieuw monument 75 jaar bevrijding, of de renovatie of aanpassing van een bestaand oorlogsmonument.

Voor graveerwerken bij dergelijke monumenten is Gravure85 je graag van dienst. We hebben aan veel oorlogs- en andere herdenkingsmonumenten in Nederland een bijdrage geleverd, en daar zijn we trots op. We denken met je mee en helpen je een monument 75 jaar bevrijding te maken dat past bij jouw doelstelling en situatie.

Oorlogsmonument

Waarom je monument 75 jaar bevrijding bij Gravure85 bestellen?

We maken een monument 75 jaar bevrijding met de gewenste uitstraling.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Gemeente Landerd wilde 6 silhouetten met bijbehorende verhalen als herinnering aan de bevrijding van Zuid-Nederland. Gravure85 heeft ze gemaakt van Corten staal. “Gravure85 denkt mee en maakt 100% tevredenheid waar.”

Ferdi Das
Adviseur recreatie en toerisme

Veelgestelde vragen over monumenten 75 jaar bevrijding

Ja, in de meeste gevallen is dat mogelijk. Natuurlijk kun je ook bij een spoedproject rekenen op onze aandacht bij ontwerp en uitvoering. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

 

Natuurlijk kan dat. Samen met jou kijken we op welk materiaal en met welke manier van graveren past bij jouw ontwerp voor jullie monument 75 jaar bevrijding. Neem gerust vrijblijvend contact op, liefst al in een vroeg stadium. Dan kunnen we vroegtijdig adviseren of je ontwerp ook goed te realiseren is.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we je helpen. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten herdenkingsmonumenten, dus we kunnen je een aantal voorbeelden laten zien. Zo ontdek je wat je aanspreekt. Samen komen we altijd tot een ontwerp dat past.

 

100%tevredenheidsgarantie

Monument 75 jaar bevrijding: Geschikte materialen

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat”

Jacqueline Knottenbelt
Eigenaar

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 209 recensies
Bart de R.
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Bart, fijn dat wij het foutje op tijd zagen. Het komt zo vaak voor dat meerdere mensen naar een tekst kijken en eigenlijk weet jij al wat er moet staan, dus je leest heel makkelijk over een fout heen. Daarom controleren wij vrijwel iedere tekst. Graveren is onuitwisbaar, dus ook een fout is onuitwisbaar.
Guillaume S.
Een zeer goede en snelle service en zeer hoge kwaliteit.Top bedrijf !
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Guillaume, wij proberen altijd snel te leveren, ook naar onze Belgische klanten. In het verleden waren wij wel afhankelijk van de bezorging door de DHL-chauffeurs. Ging niet altijd lekker, maar tegenwoordig gaat dat ook een stuk beter. Ook dankzij hun heb jij de plaatjes snel in huis gekregen.
Helmut H.
Snelle actie, goed advies en uitstekend resultaat.Kan Gravure85 aanbevelen.
Reactie van de eigenaar: Bedankt Helmut voor deze review, ik kon een tijdje niet in mijn account, maar wij zijn heel blij met jouw positieve reactie.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >