Search
Monument 75 jaar bevrijding

Monument 75 jaar bevrijding

Op 5 mei 2020 herdenken we in Nederland dat de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden beëindigd is. Veel Nederlandse gemeenten en comité’s 4/5 mei besteden daar extra aandacht aan. Op sommige plaatsen is het een aanleiding om na te denken over een nieuw monument 75 jaar bevrijding, of de renovatie of aanpassing van een bestaand oorlogsmonument.

Voor graveerwerken bij dergelijke monumenten is Gravure85 je graag van dienst. We hebben aan veel oorlogs- en andere herdenkingsmonumenten in Nederland een bijdrage geleverd, en daar zijn we trots op. We denken met je mee en helpen je een monument 75 jaar bevrijding te maken dat past bij jouw doelstelling en situatie.

Oorlogsmonument

Waarom je monument 75 jaar bevrijding bij Gravure85 bestellen?

We maken een monument 75 jaar bevrijding met de gewenste uitstraling.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Gemeente Landerd wilde 6 silhouetten met bijbehorende verhalen als herinnering aan de bevrijding van Zuid-Nederland. Gravure85 heeft ze gemaakt van Corten staal. “Gravure85 denkt mee en maakt 100% tevredenheid waar.”

Ferdi Das
Adviseur recreatie en toerisme

Veelgestelde vragen over monumenten 75 jaar bevrijding

Ja, in de meeste gevallen is dat mogelijk. Natuurlijk kun je ook bij een spoedproject rekenen op onze aandacht bij ontwerp en uitvoering. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

 

Natuurlijk kan dat. Samen met jou kijken we op welk materiaal en met welke manier van graveren past bij jouw ontwerp voor jullie monument 75 jaar bevrijding. Neem gerust vrijblijvend contact op, liefst al in een vroeg stadium. Dan kunnen we vroegtijdig adviseren of je ontwerp ook goed te realiseren is.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we je helpen. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten herdenkingsmonumenten, dus we kunnen je een aantal voorbeelden laten zien. Zo ontdek je wat je aanspreekt. Samen komen we altijd tot een ontwerp dat past.

 

100%tevredenheidsgarantie

Monument 75 jaar bevrijding: Geschikte materialen

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat”

Jacqueline Knottenbelt
Eigenaar

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >