Zoek
Metalen plaatjes voor sieraad

Metalen plaatjes voor sieraad - 'super blij'

“Voor Cherie, de bekendste schoonheidssalon van Curaçao, heb ik een sieraad ontworpen, met daaraan een metalen plaatje met de tekst ‘you look amazing #team cherie’. Het is een soort merklabel.”

aluminium merklabel

Metalen plaatje met linnen finish

Op Google zocht ik iemand om het plaatje te maken. Het liefst wilde ik een bedrijf in Rotterdam, want ik vind het fijn om persoonlijk ergens naar toe te gaan. Toch heb ik ook bij Gravure85 een offerte gevraagd en ik had met jullie vanaf het begin goed contact. Eerst over het model, en later over het lettertype en de oppervlaktebewerking, ik wilde namelijk een soort linnen finish op het merklabel.”

Super blije klant

“Ik kreeg veel goede suggesties, maar had in het begin twijfelde ik toch een beetje of het er wel goed uit zou zien. Uiteindelijk dacht ik: ik moet het gewoon vertrouwen. Toen de metalen plaatjes binnen kwamen was ik er super blij mee en mijn klant ook. Ze vond ze zo mooi dat ze meteen weer bij wilde bestellen.”

Marie Louise Klijn, eigenaar Lovelies by LoeLoe, over metalen plaatjes graveren

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je metalen plaatjes

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Ik wil metalen plaatjes laten graveren

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord