Zoek
Metalen merklabels voor proefplaatjes - 'heel blij'

Tristan Zitman, eigenaar Zitman Vloeren

“Met mijn bedrijf Zitman Vloeren maak ik gietvloeren voor particulieren en bedrijven. In onze showroom hangen proefplaatjes van de verschillende soorten die we maken, van leefbeton tot polyurethaan gietvloer. Aan de hand van die plaatjes leg ik aan particuliere en zakelijke bezoekers de verschillende mogelijkheden uit.

Maar ja, alleen een gekleurd plaatje is zo kaal. Ik wilde het professioneler én persoonlijker aanpakken. Mijn keuze viel op een aluminium merklabel met gegraveerd logo. Dat geeft een stijlvolle uitstraling en maakt de proefplaatjes herkenbaar.”

Merklabel - aluminium - lasergraveren
Merklabel: Geanodiseerd aluminium - lasergraveren

Metalen merklabels vergelijken

“Via internet ben ik bij Gravure85 terechtgekomen. In een mailtje leg ik mijn idee voor: een gegraveerd metalen merklabel uitgesneden in de vorm van het logo van mijn bedrijf. Al snel krijg ik een reactie van Ernst. Zijn advies: een rechthoekig plaatje, dus zonder uitsnijden. Hij biedt aan om twee voorbeelden te maken, zodat ik ze naast elkaar kan bekijken. Deze service spreekt me aan, want zo werk ik zelf ook. Als ik denk dat mijn klant beter af is met iets ander dan hij vraagt, dan leg ik dat voor.

De twee plaatjes heb ik vergeleken en uiteindelijk heb ik voor de rechthoekige merklabels gekozen. Die staan mooier op de proefplaatjes dan een uitgesneden logo. Bij Gravure85 ben ik goed geholpen en ik ben heel blij met de metalen merklabels, zo simpel is het!”

Merklabel: Geanodiseerd aluminium – lasergraveren

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je metalen merklabels

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord