Een jubileumbord voor een speciale gelegenheid

Een bedrijfsjubileum, een verhuizing naar een nieuw pand, een fusie. Er zijn veel gelegenheden die een blijvende herinnering verdienen in de vorm van een jubileumbord of gedenkplaat. Dat kan een strak gegraveerde plaat zijn met een foto van het allereerste pand van een bedrijf of een bord met een nieuw logo ter ere van een fusie.

Heb je voor een kunstwerk gekozen, dan kunnen we een bijpassende sokkelplaat ontwerpen en maken. Wat je wens ook is, met een jubileumbord of gedenkplaat van Gravure85 zorg je altijd voor een WOW-effect.

Hout ingelegd met messing: freesgraveren inlakken met verf

Bij Gravure85 profiteer je van 3 belangrijke voordelen voor je jubileumbord:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je jubileumbord

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Een oud en een nieuw logo verwerken in een gravure, dat is een veelkleurig gravure. Met dunne damwandjes komen de kleurvlakken mooi tegen elkaar aan te liggen. “Het bord is…

Peter van Veen
Accountmanager

plaquette -

Veelgestelde vragen over jubileumborden

Oeps, ik ben vergeten het gedenkbord voor een jubileum te bestellen, wat nu?
Dan wordt het een spoedproject. Een ingelakt jubileumbord heb je binnen 3 dagen, een plaat met lasergravure zelfs binnen 1 dag. Voor dit soort projecten hanteren we een strakke planning. We ontwerpen snel en gaan na goedkeuring meteen aan de slag. Wil je een ingepakt bord, dan leggen we het warm weg zodat de verf snel droogt. Zo zorgen we ervoor dat je op de heugelijke dag een mooi jubileumbord kunt aanbieden.

Kan mijn eigen ontwerp uitgevoerd worden?
Natuurlijk! We kijken samen naar de beste manier om van jouw ontwerp iets moois te maken. Soms moeten we daarvoor het ontwerp aanpassen. Bijvoorbeeld als je een foto wilt laten graveren. Dan adviseren we soms een lijntekening met de karakteristieke trekken voor een krachtig en herkenbaar effect.

Ik heb een budget maar geen idee, kunnen jullie me helpen?
Jazeker, dat komt vaker voor. Neem contact op en vertel ons over je bedrijf en de speciale gebeurtenis, dan komen wij met verschillende ideeën. Zo ontdek je wat je wel en niet aanspreekt. We gaan door tot je bij een voorstel zegt: dat is het!

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat

Jubileumbord: Recent werk

Jubileumbord: Blogs

RVS laser bedrijfsnaambord

Hoe onderhoud ik mijn RVS bord?

Als je een RVS bord hebt laten maken, helemaal naar je eigen idee, dan wil je natuurlijk dat het jarenlang mooi blijft. Wat moet je daarvoor doen?
Eigenlijk is het handig als je iets meer weet over de eigenschappen van RVS. Met die kennis weet je niet alleen wat je kunt doen, maar ook waarom je dat doet.

Lees artikel

Jubileumbord: Geschikte materialen

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Michiel K.
1685951662
Reageren snel op vragen en maken een mooi product voor een goede prijs!
john b
1676659482
3e keer dat ik hier besteld heb, en wederom tevreden
R. B.
1692263406
Snelle service, denken goed mee en leveren mooie dingen op. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over een jubileumbord