Kunststof plaatjes en labels laten graveren

Resopal plaatjes graveren, kleine hoeveelheden of 100.000 tegelijk?

Wil jij Resopal graveren? Heb je een paar kunststof plaatjes of labels nodig of wil je duizenden graveerplaatjes kopen, voor ons is dat mogelijk. Kunststof plaatjes  bestaat in veel verschillende kleuren en maten. Geschikt voor elke denkbare toepassing in de industrie, ook in de chemie.  Onze plaatjes worden altijd kant-en-klaar voor monteren aangeleverd: losgesneden, alles op volgorde, en als je wilt per project of zaal in 1 pakket. Vraag een offerte aan en ontdek de voordelen van  kunstsof plaatjes  graveren.

Resopal plaatjes of kunststof plaatjes?

Resopal is de merknaam van een gelamineerde kunststofplaat. Omdat het materiaal zo breed inzetbaar is, is resopal een soortnaam geworden voor kunststof graveermateriaal. Met name in de industrie en datacommunicatie worden resopal plaatjes vaak gebruikt als indentificatieplaatjes op machines en technische installaties voor binnen en buiten. Gegraveerde Resopal plaatjes zijn bestand tegen chemische stoffen en UV.

Kunststof labels op maat gemaakt en gesorteerd op nummer

Kunststof labels zijn onmisbaar als je losse onderdelen wilt markeren en identificeren. Alle plastic labels krijg je gesorteerd op nummer of op alfabet aangeleverd, zodat de monteurs ze gemakkelijk kunnen plakken. Voor de chemische en olie-industrie leveren we vaak speciale T-brackets als hulpmiddel voor het monteren. 

 

Laat je resopals bij Gravure85 graveren en profiteer van 3 belangrijke voordelen

Resopal graveren

kunststof plaatjes bestellen? Profiteer van 3 belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je resopal plaatjes

Waarom je graveerplaatjes bij Gravure85 bestellen?

Bij Gravure85 denken we met je mee voor het beste resultaat. Waar heb je de resopals voor nodig? Waar komen de kunststof  labels te hangen? Binnen of buiten? Aan welke eisen moeten de kunststof plaatjes voldoen? Hoe groot moet het bordje zijn en hoeveel informatie komt erop? Welke kleuren wil je gebruiken? Samen bespreken we alle vragen en vereisten om je plaatjes optimaal te graveren.

Wil jij grote series Resopal plaatjes graveren? Snelle levering kan

Resopal plaatjes graveren en verpakken afgestemd op de monteur

Resopal strips en plaatjes plakken, daar hebben monteurs een hekel aan. Wij maken het jouw monteur makkelijk: we leveren de resopal plaatjes of resopal strips aan op volgorde. Heb jij verschillende ruimtes, gebouwen of installaties waar je gegraveerde plaatjes plakt? Per ruimte verpakken wij de juiste plaatjes in één enveloppe en we schrijven de naam van de ruimte op de enveloppe.

Om fouten te voorkomen vergelijken we orders met de specificaties van jouw vorige bestellingen. Bij twijfel nemen we contact met je op.

Werkwijze kunststof plaatjes en labels graveren

Dit is hoe wij te werk gaan met jouw bestelling gegraveerde resopals:

1. Offerte – akkoord opmaak – produceren

Je krijgt een vrijblijvende offerte met het soort kunststof met de eigenschappen , de afmetingen van de plaatjes of labels, hoe we graveren, de bevestigingswijze van de plaatjes en natuurlijk de prijs.

Na goedkeuring van de offerte maken we een sample (voor grotere opdrachten) en mailen wij jou een afbeelding van de opmaak ter controle. Pas na jouw akkoord voor de opmaak produceren we de graveerplaatjes.

2. Op volgorde en per ruimte verpakken

Na de productie wordt ieder plaatje losgesneden en gecontroleerd. Na akkoord van de kwaliteitscontrole verpakken we de gegraveerde Resopal plaatjes indien gewenst op volgorde en per ruimte. Op de afgesproken datum verzenden we het pakket.

3. 100 % tevredenheidsgarantie

Door deze manier van werken weten wij zeker dat jouw resopals goed zijn en voldoen aan alle vereisten. Is er toch iets misgelopen, dan gaan we nieuwe plaatjes graveren.

Klantervaring: 20.000 resopalplaatjes graveren

Vaak vragen we om resopalplaatjes in delen aan te leveren, bijvoorbeeld per verdieping. Dat werkt voor ons gemakkelijker en sneller.” Bij haast, kunnen we de plaatjes zelfs binnen 24 uur ophalen. Prima Service. Gravure85 belooft 100% klanttevredenheid en dat maken ze helemaal waar.

Eric van Duin
projectleider

resopal plaatjes

Wat voor soorten Resopal plaatjes zijn er?

Handig om te weten: Resopal is al lang niet meer alleen een merknaam. Omdat de plaatjes zo breed inzetbaar zijn, is het een soortnaam geworden voor alle kunststofplaatjes met teksten, los van de soort kunststof of de bewerkingstechniek. Bij Gravure85 vragen we daarom altijd naar het gewenste materiaal, het gebruik en de plaats of ruimte waar de resopal komt te hangen. Zo krijg jij gegarandeerd de resopals die geschikt zijn voor jouw toepassing.

Resopal platen graveren voor binnen en buiten
Kunststoffen voor binnen en buiten zijn 0.8 mm of 1.6 mm dik.

Resopal voor buiten heeft een industriële kwaliteit en voldoet aan de normen voor de industrie. De toplaag van kunststoffen voor gebruik buiten is dikker. Resopal plaatjes voor buiten zijn warmte-, chemicaliën- en uv-bestendig en kun je dagelijks onder hoge druk afspuiten.

Kleuren kunststof plaatjes
Meestal worden resopals gegraveerd met zwarte letters in een witte plaat. Resopal bestaat echter in veel verschillende kleuren. Er zijn talloze kleurcombinaties mogelijk.
Mogelijke kleurencombinaties van kunststofplaatjes

Bevestigen van kunststof plaatjes of labels na het graveren

Graveerplaatjes voor binnen
Je kunt gegraveerde Resopal plaatjes op verschillende manieren bevestigen. Meestal zijn ze zelfklevend. Zelfklevende graveer plaatjes zitten van elkaar losgesneden met hun kleef laag op de folie eronder, bijvoorbeeld op rol. Zo kun je ze gemakkelijk losmaken en plakken.

Graveerplaatjes voor buiten
Ook gegraveerde resopals voor buiten zijn vaak zelfklevend en kun je zo vanaf de folie losmaken en plakken.

Soms is het nodig Resopal platen met schroeven te bevestigen. Met de graveermachine worden in elke plaat dan schroefgaten gemaakt.

Dit is waarom je kiest voor Resopal graveren bij Gravure85:

Veel van onze klanten werken al jaren met ons samen omdat ze de kwaliteit, de service en de prijzen waarderen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Wil je nog meer informatie over plaatjes graveren? Lees onze blogs.

Heb je een vraag over plaatjes graveren? Wil je advies of met ons overleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Voor de proefplaatjes van onze gietvloeren wilde ik professionele én persoonlijke labels. Mijn keuze viel op een metalen merklabel met gegraveerd logo.  Gravure85 biedt aan twee voorbeelden  te maken. Deze service spreekt mij aan want ik werk zelf ook zo.  Als ik denk dat mijn klant beter af is met iets anders dan leg ik dat voor. 

Tristan Zitman
Eigenaar

Merklabel - aluminium - lasergraveren

Veel gestelde vragen over kunststof plaatjes en labels

Ik ben niet tevreden over mijn huidige graveur, maar overstappen lijkt me zo’n gedoe, is dat zo?
Dat valt reuze mee. Als nieuwe klant kun je gebruik maken van onze overstapservice. Dat houdt in dat we alle plaatjes in kaart brengen en voorbeelden maken. Dan heb je alles op een rijtje en weet je zeker wat je bestelt. Handig om te weten: onze overstapservice is gratis.

Ik moet veel tekst vermelden op het label, hebben jullie daar iets voor?
Jazeker. We hebben ook kabellabels met een groot tekstvlak. Daar kunnen minimaal 4 à 5 tekstregels op, en als het moet zelfs 8 à 10.

Onze kunststof plaatjes moeten aan de HACCP-normen voldoen, kan dat?Jazeker. Voor voedingsmiddelenindustrie maken we kunststof plaatjes met onuitwisbare gravures. Die kunnen tegen dagelijks afspuiten met hogedruk en tegen chemisch reinigen. Dit soort plaatjes voldoet aan de strenge HACCP-normen.

Ik moet een installatie opleveren maar ben vergeten mijn kunstsof plaatjes of labels  te bestellen, wat nu?
Gravure85 wil altijd snel kunnen leveren, daarom hebben we bewust overcapaciteit op onze graveermachines. Dat betekent dat we altijd ruimte hebben voor spoedopdrachten. Dus neem snel contact met ons op, zodat we snel aan de gang kunnen.

Ik heb te weinig tijd om mijn resopal plaatjes te monteren, kunnen jullie me helpen?
Dat is een herkenbaar probleem. Voor de oplevering van een project zijn de plaatjes nodig, maar het plakken is meestal niet de favoriete bezigheid van een monteur. Daarom leveren we onze resopal plaatjes altijd met een zelfklevende laag, losgesneden op 1 vel én in de gewenste volgorde. Op verzoek kunnen we ook alle soorten resopal plaatjes per ruimte bij elkaar aanleveren.
Leuker kunnen wij het plakken niet maken, wel gemakkelijker.

Niet goed, geld terug garantie

kunststof plaatjes: Recent werk

Kunststofplaatje

Typeplaten met logo graveren voor INOS

Scholengemeenschap INOS uit Breda heeft voor haar personeelsleden 500 laptops in gebruik. Uiteraard is het niet de bedoeling dat de laptops verdwijnen, daarom heeft INOS elke laptop gemarkeerd met een metalex plaatje dat zeer stevig is bevestigd. Wordt het plaatje verwijdert, dan beschadigd de laptop.

Lees artikel

kunststof plaatjes: Blogs

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Michiel K.
1685951662
Reageren snel op vragen en maken een mooi product voor een goede prijs!
john b
1676659482
3e keer dat ik hier besteld heb, en wederom tevreden
R. B.
1692263406
Snelle service, denken goed mee en leveren mooie dingen op. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over Resopal plaatjes