Zoek
Resopalplaatjes, veel en snel

Eric van Duin, projectleider Unica Datacenters

Resopalplaatjes gebruiken we heel veel. Met ons bedrijf Unica Datacenters verzorgen we de netwerkbekabeling en WiFi van a tot z. We werken in de utiliteitsbouw, dat zijn bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen. Alle computerpoorten, werkplekken, WiFi-aansluitingen en panelen in computerkasten moeten worden gecodeerd met resopalplaatjes, zodat iedereen kan zien waarvoor welke aansluiting is. Daarvoor is Gravure85 onze vaste leverancier.

In ons werk gaat het altijd om grote aantallen. In het nieuwe Amphia Ziekenhuis in Breda bijvoorbeeld hebben we 600 km aan computerkabels gelegd en 40 km glasvezel. Er zijn ongeveer 20.000 computerpoorten om te coderen, dus laten we ook ongeveer 20.000 resopalplaatjes graveren.”

Prima service voor resopalplaatjes

“We leveren bij Gravure85 een Excelsheet aan met de maten van de plaatjes en de bijbehorende tekst, en zij zorgen dat de order binnen 48 uur gereed is. Hebben we haast, bijvoorbeeld bij een oplevering, dan kunnen we de plaatjes zelfs binnen 24 uur ophalen. Dat is een prima service.

Vaak vragen we om resopalplaatjes in delen aan te leveren, bijvoorbeeld per verdieping. Dan zetten we alles van één verdieping op een tabblad van Excel, en zij verpakken dan alles per tabblad. Dat werkt voor ons gemakkelijker en sneller.”

Behulpzaam en vriendelijk

“De mensen van Gravure 85 denken altijd mee en zijn behulpzaam. Ze graveren keurig en leveren stipt op tijd, en ze zijn ook altijd vriendelijk. Ze beloven 100% klanttevredenheid en dat maken ze helemaal waar.”

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je kunststof plaatjes

Resopal met schroefgaten, weer- en hittebestendig
Unica Datacenters 4
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Alles weten over resopal?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw