Zoek

“Een rvs grafmonument, duurzaam en betaalbaar”

Grafmonument-RVS-Door-en-door

Toen ik de familiegeschiedenis van mijn moeder ging uitzoeken, kwam ik in een arme tak een oudoom en -tante tegen over wie weinig bekend was. Ook hun graven kon ik niet vinden. Zouden ze zonder steen zijn begraven?

Urnmonument in eigen stijl – goed geholpen

Urn graveren

“De urnmonumenten op de website van Gravure85 vond ik heel mooi. De mensen die er werken hebben me ook goed geholpen. Ze hebben het ontwerp aangepast tot ik helemaal tevreden was.”

Hout graveren – een bankje als aandenken

houten herdenkingsbankje met gegraveerde tekst

“Als aandenken aan onze zoon Oscar hebben we een gebruikt bankje opgeknapt. Voor het laser graveren was ik bij jullie aan het goede adres, dat merkte ik meteen. Vakmanschap en het enthousiasme er iets persoonlijks van te maken.”

Gedenkplaat graveren binnen budget

“Het is heel plezierig samenwerken met Gravure85. Ze doen echt wat ze beloven. Toen bleek dat de tekst op de aluminium gedenkplaquette in de regen niet goed leesbaar was, zijn ze doorgegaan tot we echt 100% tevreden waren over de oplossing.”

Grafmonument met namen en symbolen

Grafmonument - RVS

“We zijn heel blij met het herdenkingsmonument: een RVS hart met daarop de namen en drie symbolen. Als iemand me vraagt wie een mooi grafmonument kan maken, dan zeg ik meteen: ‘Gravure85, daar werken mensen met een gouden hart.’”