Search

Bedrijfsnaambord met handtekening is prachtig geworden”

Bedrijfsnaambord - cortenstaal - handtekening

“Op ons bedrijfsnaambord van Cortenstaal wilden we de handtekening van de voormalig eigenaar laten graveren, als eerbetoon. Hij is vorig jaar plotseling overleden. Toen ik een graveerbedrijf in de buurt van Woerden zocht, kwam ik terecht bij Gravure85.”

Urnmonument in eigen stijl – goed geholpen

Urn graveren

“De urnmonumenten op de website van Gravure85 vond ik heel mooi. De mensen die er werken hebben me ook goed geholpen. Ze hebben het ontwerp aangepast tot ik helemaal tevreden was.”

Hout graveren – een bankje als aandenken

houten herdenkingsbankje met gegraveerde tekst

“Als aandenken aan onze zoon Oscar hebben we een gebruikt bankje opgeknapt. Voor het laser graveren was ik bij jullie aan het goede adres, dat merkte ik meteen. Vakmanschap en het enthousiasme er iets persoonlijks van te maken.”

Gedenkplaat graveren binnen budget

“Het is heel plezierig samenwerken met Gravure85. Ze doen echt wat ze beloven. Toen bleek dat de tekst op de aluminium gedenkplaquette in de regen niet goed leesbaar was, zijn ze doorgegaan tot we echt 100% tevreden waren over de oplossing.”

Grafmonument met namen en symbolen

Grafmonument - RVS

“We zijn heel blij met het herdenkingsmonument: een RVS hart met daarop de namen en drie symbolen. Als iemand me vraagt wie een mooi grafmonument kan maken, dan zeg ik meteen: ‘Gravure85, daar werken mensen met een gouden hart.’”