Zoek
Herdenkingsbord en borden voor de oprit

Herdenkingsbord en borden voor de oprit - bij Gravure85 denken ze écht mee

“Toen ik op zoek ging naar een herdenkingsbord voor mijn vader en schoonvader, ben ik gaan googelen. Ik heb 3 graveerbedrijven benaderd met mijn vraag. Met Gravure85 had ik meteen goed contact. Ze reageerden snel en stuurden voorbeelden die aansloten bij onze wensen.

Gaandeweg het traject hebben we de bestelling uitgebreid, eerst met naamborden voor de oprit, daarna ook voor de stal. Ernst van Gravure85 heeft goed meegedacht en overal rekening mee gehouden.

De herdenkingsborden en de borden voor de oprit zijn gemaakt van gebruineerd messing met gravures in reliëf, passend bij ons klassieke woonhuis. Bovendien zijn ze bestand tegen weer en wind.”

Losse letters op een balk

“Voor de stal heeft Ernst een ontwerp gemaakt met losse letters op een balk, in geborsteld RVS, een materiaal dat niet gaat roesten als er een krasje op komt. Zijn idee sprak ons meteen aan. Je ziet de losse letters op de muur en de balk maakt er een geheel van. Dat heeft als voordeel dat de letters altijd goed staan ten opzichte van elkaar en je hoeft niet elke letter apart op te hangen.

Eerlijk gezegd was het wel spannend om na alleen mailcontact de borden te bestellen. We hadden er alle vertrouwen in, maar zouden ze zo mooi worden als we in gedachten hadden? We kunnen nu zeggen: ja, alle borden zijn prachtig geworden en passen goed in de omgeving.”

Bedrijfsnaambord -RVS - Uitgesneden letters

Herdenkingsbord bestellen, professioneel en plezierig

“Bij Gravure85 verliep alles soepel en in één keer goed. Dat was een positieve verrassing, want veel zaken gaan mis, zeker ook in de bouw waar ik zelf werk. Met Gravure85 was de samenwerking professioneel en plezierig.

Ze denken écht mee. Stap voor stap hebben we het materiaal, de maten en de manier van bevestiging gekozen. Ook bij de prijs hadden we een goed gevoel. Afspraak is afspraak bij Gravure85 en in het mailcontact is ruimte voor een grapje. We zijn meer dan tevreden.”

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw