Zoek
Grafmonument met namen en symbolen

Alice

“Vorig jaar overleden allebei mijn ouders. Mijn vader is gecremeerd, mijn moeder is begraven in het graf van haar moeder, mijn oma. De grafsteen die op het graf stond, was meer dan 50 jaar oud en renoveren had eigenlijk niet zoveel zin meer.

Mijn broers en ik wilden een grafmonument voor onze oma, moeder en ook voor onze vader, zodat we hen alle drie kunnen herdenken als we bij het graf zijn. En we wilden iets moderns, want onze ouders hadden tot op het laatst interesse in het leven.”

Grafmonument - Graf - graf opknappen
Grafmonument – RVS – Frees Inlakken – Hart

Mooie herdenkingsmonumenten op website

“De begrafenisondernemer had op het graf een tijdelijk grafmonument voor onze moeder neergezet met een duidelijk te lezen tekst. Dat vond ik mooi. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar ‘herdenkingsmonument’ en kwam al gauw op de site van Gravure85 terecht. Daar zag ik hele mooie voorbeelden en ik dacht meteen: hier moet ik zijn.

Mijn broers waren het ermee eens. Ik belde en werd ontzettend goed geholpen. We kwamen al snel op het idee van een RVS hart. Daarna heb ik een paar keer gesproken over onze ideeën met meneer Ernst. Hij luistert goed en denkt echt mee, dat vind ik heel bijzonder. Hij zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je bedoelt, heel persoonlijk. En hij noemt zelfs oplossingen die goedkoper zijn en net zo mooi.”

Grafmonument - RVS - Hart

Blij met mooi grafmonument

“We zijn heel blij met het RVS hart met daarop de namen en drie symbolen. Een fiets voor mijn moeder, omdat ze tot haar 90e verjaardag elke dag fietste. Een paar klompen voor mijn vader, omdat hij vroeger als kind en later in zijn vrije tijd altijd op klompen liep. En drie rozen als symbool voor hun 3 kinderen, dus voor mijn broers en mij.

Het uitgefreesde hart zit met 2 lipjes vast aan de voet, en meneer Ernst heeft verteld hoe we dat heel voorzichtig konden buigen zodat het hart iets naar voren gekanteld wordt. Dat hebben we gedaan, en nu staat dit grafmonument op het graf, naast bloemen en een lantaarn. We zijn er erg blij mee.

Als iemand me vraagt wie een mooi grafmonument kan maken, dan zeg ik meteen: ‘Gravure85, daar werken mensen met een gouden hart.’”

Wij zorgen dat je atlijd 100% tevreden bent

Grafmonument - RVS - Freesgravure ingelakt
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord