Zoek
Een Plaquette met een perfect eindresultaat - ook als tussendoor van alles mis gaat

De Marinussens

Op zich lijkt het een gewone klus: vijf plaquettes produceren met aluminium onderdruk, die vervolgens op een gelakte hardhouten plaat plakken en daarop ook een medaille bevestigen. Maar deze keer gaat het mis. De plaquettes zijn mooi geworden, de houten platen zijn gelakt en de medailles liggen klaar. Door een vergissing bij Gravure85 is verkeerde tape gebruikt voor de bevestiging en daardoor laten een aantal plaquettes los, zo ontdekt klant Cornelis Marinussen.

The-Marinussens-and-Joska

Plaquette voor Joska

Cornelis Marinussen laat de plaquettes maken ter ere van Joska, de blindegeleidehond die al meer dan 700 nachten op zee heeft doorgebracht. Dat is een heel bijzondere prestatie. Een paar jaar geleden, toen Joska 500 nachten op zee had doorgebracht, heeft het echtpaar Marinussen ook plaquettes laten maken. De samenwerking met Gravure85 is zo goed bevallen dat ze ook de nieuwe plaquettes bij hen bestellen.

Deze keer hebben ze gekozen voor een iets andere opdruk. Natuurlijk verandert het aantal dagen en de datum, verder wordt de opdruk nu zilverkleurig. Nieuw is ook de toevoeging van een medaille op de houten onderplaat. Dat is een geschenk van de Holland Amerika Lijn (HAL), waarmee het echtpaar graag op reis gaat. Ze zijn allebei blind en houden van cruises. Zo komen ze op veel plaatsen zonder te verkassen, dat is voor hen en voor Joska veel gemakkelijker. Ze willen de plaquette tijdens hun volgende cruise aanbieden aan de kapitein, op de dag dat Joska precies 700 nachten op zee heeft doorgebracht.

Een plaquette van aluminium op een houten onderbord met een foto van de blindegeleidehond Joska erop

Service Gravure85 uitstekend

Zodra de medewerkers van Gravure85 horen van de loslatende plaquettes, is hun reactie: ‘Vervelend, stuur de doos terug, dan lossen we het op.” Vanaf dat moment gaat het van kwaad tot erger. De doos raakt zoek bij de pakketdienst. Gelukkig duurt het nog een aantal weken voor het echtpaar Marinussen vertrekt. Na 14 dagen wordt het wachten beloond en arriveert de doos bij Gravure85. Dezelfde dag bevestigen ze de plaquettes met de juiste tape en gaat de doos weer met de pakketdienst naar de klant. Helaas komt de doos niet aan, terwijl de pakketdienst beweert dat hij is afgeleverd.

Gravure85 is niet voor één gat te vangen en biedt aan de plaquettes en de houten planken opnieuw te maken. Er zijn nog wel nieuwe medailles nodig. Cornelis Marinussen gaat ze persoonlijk ophalen bij de HAL om zeker te weten dat ze niet zoekraken. Een medewerker van Gravure85 levert de plaquettes persoonlijk af bij de familie Marinussen en lijmt de medailles ter plekke op de onderplaat.

Dankzij alle inspanningen kunnen Cornelis en Connie Marinussen zoals gepland op 26 oktober 2022 de plaquette uitreiken aan de kapitein van MS Rotterdam. Het is een feestelijke happening. “We hopen met zijn drieën nog veel reizen te maken, al is Joska nu officieel met pensioen als blindengeleidehond. Haalt ze een volgende mijlpaal op zee, dan bestellen we de plaquettes zeker weer bij Gravure85. Ze werken professioneel, goed en nauwkeurig en hun service is uitstekend.”

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord