Zoek
Urnmonument in eigen stijl - goed geholpen

Frits Spitzer

Na het overlijden van mijn vrouw Patty wilde ik eerst een steen als monument op haar urnengraf. Maar de begrafenisondernemer raadde me aan om ook naar de urnmonumenten te kijken op de website van Gravure85. Dat heb ik gedaan en ik vond ze heel mooi. Er kan zo veel met graveerwerk, je kunt tekst en beeld combineren en gravures inkleuren.

Ik ben naar Gravure85 gereden en heb een aantal voorbeelden in het echt gezien. Toen wist ik het zeker, een roestvrijstalen grafmonument moest het worden. Ik had een foto van Patty bij me en de rouwkaart met de Boeddha, die kaart heeft Patty nog zelf uitgezocht. Met die twee afbeeldingen zijn we gaan ontwerpen. De tekst is gaandeweg ontstaan.

Urn graveren

Rood ingelakte roos

Uiteindelijk was er in het midden nog ruimte over, daarvoor heb ik toen de roos bedacht, rood ingelakt. Patty was mijn English Rose, mijn geliefde uit Engeland en bovendien hield ze erg van rozen. Ik weet zeker dat ze haar urnmonument mooi zou hebben gevonden, ze hield van bijzondere combinaties.

De plaat staat nu op haar urnengraf van ongeveer 1 bij 1 meter, samen met een mozaïek van onze dochter, een Boeddhabeeld, wat kandelaartjes en bloemen. Dat is helemaal in de stijl van Patty. En dankzij de steker aan de gedenkplaat kunnen we steeds nieuwe combinaties maken op haar graf. Met een zware steen zou dat veel lastiger zijn. Bovendien blijven de kleuren op roestvrijstaal veel langer mooi dan op steen en is graveren in RVS een stuk voordeliger.

Urnmonument
RVS: frees inlakken en lasergraveren

Goed geholpen met urnmonument in eigen stijl

Over Gravure85 ben ik heel erg tevreden. De mensen die er werken hebben me zo goed geholpen. Ze weten alles van lettertypes en hebben het ontwerp van het urnmonument een aantal keren aangepast tot ik helemaal tevreden was, zelfs in het weekend kreeg ik nog mailtjes van ze. Als ik nog een gedenkplaat wil laten graveren, ga zeker weer naar Gravure85.

Urnmonument met steker van rvs, 40 x 25 cm, met lasergravures en ingelakte freesgravures

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je urnmonumenten

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord