Zoek
Gedenkplaat graveren binnen budget

Marry van Veen, eigenaar Herdenkingspark PuurOord, Enschede

“Een gedenkplaat? Bij Gravure85 doen ze écht wat ze beloven”

Herdenkingspark PuurOord ligt bij Boekelo, midden in de verstilde natuur. Op deze troostrijke plek bieden we de gelegenheid een boom te planten als levend monument voor een overleden dierbare. Bomen geven door de seizoenen heen het hele leven weer, dat spreekt veel mensen aan.

Het planten van een boom is bij ons een ritueel. Daarbij leggen de nabestaanden een boomschijf met een gegraveerde metalen gedenkplaat bij hun boom. Wij zorgen voor de boom, de boomschijf en de gedenkplaat, de nabestaanden bepalen wat er op de gedenkplaquette komt te staan. Zo is er ruimte voor een persoonlijke noot en blijft tegelijkertijd de rustige uitstraling van het terrein bestaan.

Gedenkplaat: Aluminium onderdruk

Een gedenkplaat graveren binnen budget

Vorig jaar is onze vaste leverancier van de gegraveerde gedenkplaten gestopt en moesten we op zoek naar een andere partij. In het begin lukte dat niet goed. Bedrijven die we benaderden, konden binnen ons budget niet leveren wat we wilden. Toen kwamen we op internet Gravure85 tegen. Het eerste telefonische contact was meteen plezierig. Ze zijn gaan kijken wat er mogelijk is binnen ons budget zonder te proberen dat te verhogen. Hun proefplaat van aluminium zag er goed uit. Vervolgens zijn we naar Gravure85 gereden om persoonlijk kennis te maken, dat doen we bij al onze leveranciers. We werden hartelijk ontvangen en kregen een goede indruk van het bedrijf. We ontdekten dat Gravure85 zelfs meer kan dan onze oude leverancier: behalve tekst kunnen ze ook beeld op de gedenkplaten graveren. Vol enthousiasme zijn we aan de samenwerking begonnen.

Gedenkplaat: boomschijf – aluminium onderdruk

Van probleem naar oplossing

Toen kwam er een kink in de kabel. Tijdens een van de ceremonies regende het en toen bleek de tekst op de aluminium gedenkplaquette niet goed leesbaar. Op dat moment was dat heel jammer voor de betrokkenen, en wij moesten er ook wat mee. We hebben met Ernst en Edwin van Gravure85 dit probleem besproken. Ze vonden het heel vervelend en zijn meteen aan de slag gegaan om het op te lossen. Nooit hebben ze geprobeerd de schuld bij ons of ‘de omstandigheden’ neer te leggen. Na een paar pogingen is het gelukt. Nu hebben we een gedenkplaat gemaakt met aluminium onderdruk. Ze zijn iets donkerder met witte opdruk, goed leesbaar in de regen en schitteren niet te veel in de zon. Het is heel plezierig samenwerken met Gravure85. Ze doen echt wat ze beloven: ze zijn doorgegaan tot we echt 100% tevreden waren over de oplossing.

100% tevredenheids garantie

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord