Zoek
Een rvs grafmonument, duurzaam en betaalbaar

Victoire Leblanc

“Toen ik de familiegeschiedenis van mijn moeder ging uitzoeken, kwam ik in een arme tak een oudoom en -tante tegen over wie weinig bekend was. Ook hun graven kon ik niet vinden. Zouden ze zonder steen zijn begraven? Dan wilde ik alsnog een gedenkplaat voor hen regelen, want ik hecht er waarde aan dat mensen hun identiteit behouden op hun laatste rustplaats.

Gelukkig wist een oudtante meer: broer Anne* en zus Sietske* hebben altijd samen in een afgelegen huisje geleefd. Hij werkte als boerenknecht, zij deed het huishouden en de boel buiten. Ze zijn zo’n 80 jaar geleden een paar jaar na elkaar overleden. De beheerder van de begraafplaats kon in zijn archief zien dat ze naast hun familieleden zijn begraven. Vermoedelijk was er destijds geen geld voor een grafsteen.

Elders had ik mooie metalen gedenkplaatjes gezien, zoiets wilde ik voor Anne en Sietske laten maken. Ik vernam dat ik daarvoor bij Gravure85 moest zijn. Toen ik belde, werd ik heel voorkomend en informatief te woord gestaan door Astrid. Vervolgens heeft Ernst Hendriks me in een paar gesprekken stap voor stap begeleid door het keuzeproces van materiaal, procedé en levensduur. Dat was fijn, want ik had nog geen concreet idee toen ik begon.

We zijn uitgekomen op een ingetogen RVS gedenkplaat met de namen, de jaartallen en een tekst uit de Heilige Schrift. Ik heb gekozen voor uitgesneden letters, die zijn duidelijk en duurzaam want de tekst kan niet vervagen. Het plaatje is precies zo geworden als ik het wilde hebben. De beheerder heeft het voor me geplaatst met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Ik ben bijzonder tevreden!

Wil je een betaalbaar en duurzaam grafmonument, dan zou ik zeker RVS overwegen.
En kies voor de kwaliteit en service van Gravure85, je hoeft niet verder te zoeken.”

* fictieve namen in verband met de privacy

Grafmonument-RVS- Door en door
Grafmonument: RVS – tekst door en door uitgesneden
Grafmonument-RVS-Door-en-door
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw