Zoek

Bedrijfsnaambord met handtekening is prachtig geworden”

Bedrijfsnaambord - cortenstaal - handtekening

“Op ons bedrijfsnaambord van Cortenstaal wilden we de handtekening van de voormalig eigenaar laten graveren, als eerbetoon. Hij is vorig jaar plotseling overleden. Toen ik een graveerbedrijf in de buurt van Woerden zocht, kwam ik terecht bij Gravure85.”

Resopalplaatjes, veel en snel

Resopal plaatje

Unica Datacenters gebruikt veel resopal plaatjes, voor sommige projecten rond de 20.000 stuks. Gravure85 levert die plaatjes binnen 48 uur, en als het moet zelfs binnen 24 uur. “Dat is een prima service. Ze denken altijd mee en zijn behulpzaam.”

Merklabel – Gravure85 denkt mee

Ik wilde graag merklabels met een stoere uitstraling en met alleen het logo van Hexterieur, want het onderschrift ‘ontwerp & realisatie’ zou onleesbaar worden. Edwin van Gravure85 laat zien dat het wel mogelijk is. Daar ben ik blij mee!”

Informatiebord bij kunstwerk – ‘goede interactie’

gegraveerde RVS informatiebord

“Ik ben bijzonder tevreden over het informatiebord. De interactie met Ernst verliep heel goed, het resultaat is mooi en de prijs was goed. Bovendien zijn de afspraken heel goed nagekomen. Ik kan Gravure85 van harte aanbevelen.”

Typeplaat met CE-keurmerk – ‘goed en snel geleverd’

typeplaatjes - RVS

“We hadden snel een typeplaatje nodig bij een machine met CE keurmerk. Via Google hebben we 2 graveerbedrijven gevonden en benaderd. Gravure85 gaf een goed advies en heeft snel geleverd. Een vergissing hebben ze snel hersteld.”