Search
RVS tag labels van Gravure85, goede kwaliteit en snel geleverd

Martien van Eenenaam, werkvoorbereider Kropman

“RVS tag labels, ook tag plates genoemd, gebruiken we bij Kropman Installatietechniek in grote aantallen. We ontwerpen en leveren allerlei installaties voor ziekenhuizen en bedrijven, bijvoorbeeld voor verwarming, koeling of laboratoriumtechniek. Elke pomp en elk expansievat, elke warmtewisselaar en elk kraantje, kortom: elke appendage krijgt een tag label met een uniek nummer. Voor alle installaties samen in een compleet gebouw hebben we er gauw een stuk of 6.000 nodig.

Het zijn maar kleine plaatjes, maar ze zijn wel ontzettend belangrijk. Voor de oplevering moeten ze zijn gemonteerd, want dan worden alle onderdelen van een installatie met de bijbehorende nummers gecontroleerd. Is er later een keer een storing, dan kunnen we aan de hand van het nummer op het tag label meteen opzoeken om welke component het gaat. Daardoor kunnen onze monteurs problemen snel oplossen.”

RVS taglabel typepplaatjes Kropman

RVS tag labels, mooi en duurzaam

“We zijn blij dat we voor de tag labels al jaren een betrouwbare leverancier hebben: Gravure85. Ze graveren keurig netjes, leveren altijd snel en houden zich aan hun afspraken. Hebben we een keer een spoedorder, dan kan die tussendoor. De plaatjes krijgen we altijd aangeleverd op de manier zoals we dat gevraagd hebben, per systeem in een envelop, met het betreffende systeemnummer op de envelop.”

Goede service, goede kwaliteit en snelle levering

“Bij Kropman werken we altijd met labels van RVS, dat materiaal gebruiken we ook voor onze installaties. RVS is zuurbestendig, het gaat lang mee, en de glimmende labels met de donkere lasergravures zien er mooi uit en zijn goed leesbaar. De ene keer gebruiken we rechthoekige plaatjes, de andere keer ronde, dat bepaalt de klant. In alle gevallen maakt Gravure eerst het ontwerp, zodat we kunnen zien hoe de tekst op de plaatjes komt. Na onze bevestiging gaan ze aan de slag. Goede service, goede kwaliteit en snelle levering, we zijn dus heel tevreden met Gravure85.”

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je tag labels

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Ik heb RVS tag labels nodig

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord