Search
Bedrijfsnaambord met handtekening is prachtig geworden

Ellen Viergever, praktijkmanager Centric Health Nederland

“Op ons bedrijfsnaambord van Cortenstaal wilden we de handtekening van de voormalig eigenaar laten graveren, als eerbetoon. Hij is vorig jaar plotseling overleden. Toen ik een graveerbedrijf in de buurt van Woerden zocht, kwam ik terecht bij Gravure85.

Ik heb ons voorstel voorgelegd aan graveur Edwin. Hij dacht goed met ons mee en kwam met een nieuw voorstel: de handtekening uit RVS snijden en een paar centimeter voor het naambord hangen. De verschillende materialen en de afstand tussen handtekening en naambord geven het geheel zo een extra dimensie.

Na ons akkoord is Edwin hier geweest om de situatie te bekijken. Het naambord is ongeveer 2 x 3 m en de verhoudingen moeten wel kloppen. Uiteindelijk is de handtekening met de laser uitgesneden in richtingloos geborsteld RVS en 70 cm lang geworden. Het resultaat is prachtig, de zilvergrijze handtekening steekt goed af bij het oranjebruine Cortenstaal.

We zijn heel tevreden over Gravure85. Ze denken mee, kunnen snel schakelen, leveren kwaliteit en verzorgen het gehele traject tot en met de bevestiging. De factuur was conform afspraak, dat is ook plezierig. Kortom: hun dienstverlening is uitstekend.”

100% tevredenheids garantie 

Een uit metaal gesneden handtekening van Centric Health gemonteerd op een bord van Cortenstaal
Bedrijfsnaambord: Cortenstaal – persoonlijke handtekening
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord