Bellentableau, visitekaartje en wegwijzer

Een bellentableau, ook intercompaneel genoemd, is belangrijk voor bezoekers. Het is visitekaartje en wegwijzer tegelijk. Er worden ook veel eisen aan gesteld. De randapparatuur voor de bellen moet in het tableau verwerkt worden en hangt het intercompaneel buiten, dan moet het bestand zijn tegen weer en wind.

Bij Gravure85 weet je zeker dat we met al die eisen rekening houden. We ontwerpen een bellentableau dat voldoet aan je wensen, denken mee over de duidelijkheid vanuit de bezoekers én maken het paneel tot op een tiende millimeter nauwkeurig zodat de randapparatuur past. Zo krijg je precies het tableau dat past bij jouw bedrijf.

Bestel je bellentableau en profiteer van 3 voordelen:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je belpaneel

Wat zeggen onze opdrachtgevers?:
Ambacht en bevlogenheid

“Ik had moeite om een graveerbedrijf te vinden waarvan ik dacht: ‘die mensen begrijpen me’. Veel bedrijven maken alleen machineplaatjes, dat is heel wat anders dan informatieborden voor ons landgoed. Bij jullie merkte ik meteen dat jullie verstand hebben van het ambacht. Jullie bevlogenheid en betrokkenheid om iets moois af te leveren. Ik ben heel tevreden.

Brechtje Horsten
Docent ontwerp

Veelgestelde vragen over belpanelen

Mijn bellenplateau / intercompaneel is helemaal verweerd en/of beschadigd, wat nu?
Aan je huidige paneel kunnen we helaas niets doen. Wil je een nieuw paneel, dan denken we met je mee, want we willen graag dat onze panelen jarenlang goed blijven. Met de keuze van materiaal en werkwijze houden we rekening met de plaats waar ze komen te hangen. Het maakt immers veel uit of een paneel blootstaat aan zon en wind, of dat het in een droog en warm portaal hangt. Afhankelijk van de omgeving kunnen we ook zorgen dat een bellenpaneel ‘tegen een stootje kan’.

Op ons intercompaneel is de vingerafdrukscanner niet te monteren, wat nu?
Aan je huidige intercompaneel kunnen we helaas niets doen. Denk je na over een nieuw intercompaneel, neem dan contact met ons op. We werken tot op de tiende millimeter nauwkeurig, zodat alle randapparatuur makkelijk geplaatst kan worden.

Mijn bellentableau past niet bij mijn huisstijl, wat kan ik doen?
Dat is jammer. Overweeg je een nieuw bellenplateau, neem dan contact met ons op. Bij een ontwerp nemen we altijd de huisstijl als uitgangspunt.

Niet goed, geld terug garantie

Jubileumbord: Geschikte materialen

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik ben bijzonder tevreden over het informatiebord. De interactie met Ernst verliep heel goed, het resultaat is mooi en de prijs was goed. Bovendien zijn de afspraken heel goed nagekomen.
gegraveerde RVS informatiebord

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
Pliant_logo
Van-Hall-Larenstein_logo
Kropman
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Michiel K.
1685951662
Reageren snel op vragen en maken een mooi product voor een goede prijs!
john b
1676659482
3e keer dat ik hier besteld heb, en wederom tevreden
R. B.
1692263406
Snelle service, denken goed mee en leveren mooie dingen op. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over een jubileumbord