Zoek
Messing vloerplaat

Messing vloerplaat voor school Eindhoven

Voor de opening van de Vrije Basisschool De Regenboog hebben we een gedenkplaat met een symbolische waarde gemaakt. Uit een messing plaat met een grootte van 65 x 65 cm is eerst een vijfhoek gefreesd, die we vervolgens hebben gegraveerd en ingelakt. Op de openingsdag hebben leerlingen en leerkrachten de plaat op het schoolplein geplaatst.

De antroposofische school heeft gekozen voor de vijfhoek als symbool voor de mens, zoals getekend door Leonardo da Vinci. Onder de plaat bevindt zich een kist gevuld met goede wensen voor de school, tekeningen van kinderen en intenties van waaruit de school wil werken. Samen met de gedenkplaat vormt de kist een bijzondere basis van de school.

Messing gedenkbord - graveren
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw