Zoek

Familiegraf gaat met de tijd mee

Toen in 1979 de broer van Eric Van de Putte uit België overleed, heeft Eric een strak graf ontworpen. De naam van zijn broer is destijds in messing letters uitgevoerd. Na het overlijden van zijn moeder in 2017 is zij bijgezet in dit graf. Er moest een oplossing komen om ook haar naam op het graf te vermelden. De speciale letters van zijn broer waren niet meer te krijgen en bovendien zou er altijd een kleurverschil tussen de twee namen blijven bestaan.

Eric heeft weer zelf een oplossing gevonden: een RVS plaat waarin de namen van zijn moeder en broer zijn gegraveerd. Met de nieuwe plaat worden alle sporen van de oude letters bedekt. Het oude kruis van messing is ook vervangen door een strak kruis in RVS.

Het graf ligt er nu weer stijlvol bij.

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord