Zoek
Boomsteker graveren

Een boomsteker graveren voor een jarige op Ibiza

Snel een bijzonder cadeau voor een verjaardag realiseren? Bij Gravure85 werken we daar graag aan mee. Bijvoorbeeld als iemand op vrijdag belt voor een gegraveerd jubileumbord die hij de maandag daarop wil meenemen naar Ibiza.

Een boomsteker met de namen van familie en vrienden moest het worden, voor de 50ste verjaardag van zijn broer, vertelde onze klant aan de telefoon. Hij had nog geen idee voor het ontwerp en vroeg zich af of het überhaupt nog zou lukken. Hij wist ook nog niet precies welke namen op de plaat moesten komen.

Dat klinkt als een onmogelijke opdracht, maar bij Gravure85 vinden we dat een uitdaging. En het is gelukt. De klant heeft op vrijdagmiddag bij ons op kantoor het ontwerp gemaakt met onze software, in het weekend heeft hij de namen van de ontbrekende personen gemaild, op maandagochtend hebben we het ontwerp verfijnd en de gekozen RVS-plaat gegraveerd met laser.

Op weg naar Schiphol werd de plaat opgehaald, en dinsdag is het cadeau overhandigd aan de jarige op Ibiza. De plaat is op een houten paal bevestigd bij de boom, want de gebruikelijke steker van 70 cm, die paste niet in de vliegtuigkoffer.

RVS gedenkbord
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord