Zoek

Merklabel - Gravure85 denkt mee

“Vanuit mijn bedrijf Hexterieur ontwerp ik houten en stalen constructies, bijvoorbeeld terrasoverkappingen, vlonders en steigers, design projecten en stands voor tentoonstellingen. Op mijn constructies wil ik een naamplaatje bevestigen dat past bij de stoere uitstraling van mijn producten. Het eerste bedrijf dat ik benader is veel te duur, daarna kom ik bij jullie terecht via lasbedrijf Donker die mijn staalconstructies lassen.”

Merklabel - RVS graveren

Mooi merklabel dankzij meedenken

Ik vind het fijn dat ik alleen contact had met Edwin, dat communiceert gemakkelijk. Mijn voorstel is om alleen het logo van Hexterieur te graveren, want volgens mij wordt het onderschrift ‘ontwerp & realisatie’ onleesbaar. Edwin laat me zien dat het wel mogelijk is. Daar ben ik blij mee, want de naamplaatjes met logo en onderschrift maken duidelijker wat voor bedrijf ik heb. Alles wat ik bouw, krijgt meerwaarde door een plaatje in dezelfde stijl.

Jullie denken mee, dat zorgt voor een beter resultaat. Ik raad Gravure85 dan ook zeker aan.”

Remco Hexspoor, eigenaar Hexterieur

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je merklabels

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Ja, ik wil metalen merklabels

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord