Search
Typeplaat met CE-keurmerk

Typeplaat met CE-keurmerk - 'goed en snel geleverd'

“Onlangs hebben we weer een machine met CE-keurmerk geleverd.  Daarvoor hadden we natuurlijk een passend machineplaatje nodig. Dat wilden we pas bestellen als de machine helemaal klaar was, zodat alle gegevens bekend waren. Maar ja, dat betekende ook dat we het plaatje snel moesten hebben, want we moesten de machine snel leveren.”

typeplaatjes - RVS
Typeplaat met CE keurmerk: RVS - laser graveren - Pliant

Goed advies over typeplaat

“Via Google hebben we 2 graveerbedrijven gevonden en benaderd. Gravure85 reageerde snel en gaf een goed advies over het aanleveren van de tekening. Ze hebben het typeplaatje binnen een dag gegraveerd opgestuurd met DHL. Toen ze daarna een vergissing ontdekten, hebben ze het meteen opnieuw gemaakt en opgestuurd. Zo konden we onze machine met de goede typeplaat op tijd afleveren bij de klant.”

Alex Dekkers, software & mechanical engineer, Pliant – partner in technical solutions

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je typeplaatjes

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord