Search
Aluminium bedieningspaneel voor Aerox-injector

Schone lucht uit de koffer

Een aluminium bedieningspaneel voor onze klant Aerox-injector.   Zij maken van stank die vrijkomt bij productieprocessen weer frisse lucht. Hiervoor gebruiken ze units die actief zuurstof injecteren in de stinkende afvoergassen. De geurmoleculen oxideren en zijn niet meer waarneembaar voor de menselijke neus.

Aerox-injector heeft een koffermodel van hun installatie ontwikkeld waarmee voor potentiële klanten over de hele wereld testen kunnen worden uitgevoerd. Het aluminium bedieningspaneel is op maat gefreesd, gegraveerd en ingelakt.

Bedieningspaneel gemonteerd
Bedieningspaneel gemonteerd
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.