Zoek
Typeplaatje voor Array Industries

Met typeplaatjes kan de machinebouwer laten zien wie hij is

Typeplaatjes helpen om als machinebouwer te communiceren dat jouw machines goed zijn. Uiteraard moeten ze doen waar ze voor gemaakt zijn. Daar kunnen we als graveerbedrijf niets aan doen. We kunnen je wel helpen om elke machine de uitstraling geven die past bij het product.

Dat kan bijvoorbeeld met een wettelijk voorgeschreven onderdeel zoals machineplaatjes. Natuurlijk kun je kiezen voor een sticker als typeplaat, maar je kunt je machine ook een professioneler uiterlijk geven door een mooiere typeplaat te maken. Een RVS typeplaat met gegraveerd logo en ingepakt in de juiste kleuren is een heel ander gezicht.

Dit is een voorbeeld dat we voor Array Industries hebben gemaakt.

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Ik heb typeplaatjes nodig

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord