Search
Grafteken voor Régis Deleuze

Grafteken voor Régis Deleuze, vliegenier uit de Tweede Wereldoorlog

Gravure85 heeft een grafteken gemaakt voor Régis Charles Deleuze, een vliegenier die op 22-jarige leeftijd is omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daar zit een bijzonder verhaal achter.

In een bos in Werkhoven staat al tientallen jaren een klein oorlogsmonument voor de omgekomen soldaat Régis. In 1977 liep de destijds 10-jarige Yvonne Jager langs dit monument, en ze was nieuwsgierig naar de persoon en de gebeurtenissen. Ze ging op onderzoek uit en verzamelde informatie over het leven van Régis. De fascinatie is blijven bestaan. Yvonne heeft een stichting opgericht en een website gemaakt om Régis Charles Deleuze te blijven gedenken.

Bij het herdenkingsmonument verwees een A4-tje naar deze website, maar na elke regenbui moest dat vervangen worden. Nu staat er een blijvend, weersbestendig grafteken van RVS. Hierop hebben we verschillende dingen gegraveerd:

Het grafteken was precies op tijd klaar voor de herdenkingsbijeenkomst die op 4 mei 2017 bij het monument is gehouden.

Grafsteker
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.