Zoek
Gegraveerde bedieningspanelen

Goede machine verdient passende uitstraling: laat frontpaneel met logo graveren

Als machinebouwer bouw je een goede machine. Die wil je natuurlijk een uitstraling geven die past bij de branche, het gebruik en je huisstijl. Wij helpen je daarbij met gegraveerde front- en bedieningspanelen.

Bedieningspaneel
Bedieningspaneel in aluminium. Frees graveren.

High tech of degelijk?

Je bepaalt zelf de uitstraling van de panelen door de keuze van het materiaal het lettertype en de vormgeving. Wij kunnen je daarbij adviseren.

Voorbeeld

De machines van Vectioneer, Specialists in Motion Control and Simulation, hebben een upgrade gekregen. Wij hebben het front- en bedieningspaneel op een duurzame en stijlvolle manier gegraveerd. De buitenkant van de machine is nu geheel in lijn met de nieuwe technologie aan de binnenkant.

Kijk verder op www.vectioneer.com/

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Ja, ik heb een frontpaneel nodig

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw