Zoek
Infomatieborden graveren

Bijzondere toeristische infomatieborden graveren

Voor de van Hall Larenstein University in Velp hebben wij borden gemaakt met informatie over de historische plaatsen op het landgoed.
Met de opdrachtgeefster Brechtje Horsten was er een kort intervieuw hoe ze het werken met Gravure85 ervaren heeft.

Gravure85, dat is ambacht en bevlogenheid

“Ik had moeite om een graveerbedrijf te vinden waarvan ik dacht: ‘die mensen begrijpen me’. Veel bedrijven maken alleen machineplaatjes, dat is heel wat anders dan informatieborden voor ons landgoed. Bij jullie merkte ik meteen dat jullie verstand hebben van het ambacht.

Ik wilde eerst messing laten graveren, maar dat werd te duur. Toen kwam Ernst met de oplossing: aluminium laten bedrukken in een messingkleur. Met die techniek konden ook foto’s op de borden komen.

De vormgeving lag bij mij maar ik moest wel van verschillende mensen informatie krijgen. Omdat het om tien verschillende borden ging, was dat een hele klus. Ernst zat mij achter de broek om de definitieve bestanden aan te leveren. Toen vroeg ik me weleens af: wie is nu de opdrachtgever? Ik kon er wel om lachen.

Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb. De bevlogenheid om iets moois af te leveren, de betrokkenheid en de persoonlijke benadering, dat zie je terug in de informatieborden. Ik ben er heel tevreden over.”

Brechtje Horsten

Docent Ontwerp – opleiding Tuin- en landschapsinrichting Van Hall Larenstein University of Applied Sciences in Velp, over de informatieborden op het landgoed van de opleiding

Tevreden klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Ik wil een informatiebord laten graveren

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord