Search
RVS-platen bij Romeins schip

40 meter golvende RVS-platen bij Romeins schip

Bijna 2000 jaar geleden verging het Romeinse schip De Meern-1 in de Leidsche Rijn. Nu heeft het een ereplaats in het paviljoen Castellum Hoge Woerd. Een onderdeel van het Maxipark in Leische Rein. In het paviljoen is De Meern-1 op glazen panelen geplaatst, zodat het als het ware vaart op een glazen rivier. Rondom het schip staan 17 gegraveerde golvende RVS-platen van 2,40 meter lang met uitleg in tekst en beeld.

Gravure85 mocht deze borden graveren. We kregen deze opdracht vanwege onze ervaring met bijzondere projecten en onze mogelijkheden om RVS te graveren. Het was een uitdagende klus.

We hebben gekozen voor een combinatie van graveren met de fiberlaser en met de frees. Bij de tentoonstelling kunnen de bezoekers de RVS platen aanraken, dus zijn de onuitwisbare gravures gemaakt met de fiberlaser heel geschikt. Sommige afbeeldingen zijn met de frees gegraveerd en vervolgens ingekleurd. Die combinatie zorgt voor een spannend eindresultaat.

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord