Een lessenaar en coderingen voor de scheepsbouw

Een lessenaar en andere coderingen voor de scheepsbouw

De lessenaar, de verschillende ruimtes, aanduiding van knoppen. Op een schip valt er veel te markeren. De ene codering moet vooral robuust en ook na 30 jaar offshore nog leesbaar zijn. De andere markering mag juist een luxe uitstraling hebben.

Gravure’85 is de juiste partij voor graveerwerk in de scheepsbouw. We leveren eenvoudige plaatjes voor een kunststof schip en chique messing platen voor een luxe jacht. Gaat het om aanduidingen aan dek, dan kiezen we vaak voor fiber laser gravures op RVS. Die zijn ook na 30 jaar scheepvaart nog prima te lezen.

Jouw wensen centraal

Bij ons staan jouw wensen centraal. We denken met je mee over het beste materiaal en de meest geschikte graveermethode voor jouw toepassing. Wat we ook graveren, in alle gevallen profiteer je van onze kwaliteiten:

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Michiel K.
1685951662
Reageren snel op vragen en maken een mooi product voor een goede prijs!
john b
1676659482
3e keer dat ik hier besteld heb, en wederom tevreden
R. B.
1692263406
Snelle service, denken goed mee en leveren mooie dingen op. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Meer weten?

Wil je weten wat Graveerbedrijf Gravure’85 voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Mijn vaardigheid
Webdesigner 50%