Oorlogsmonument voor Slachtoffers Pakan Baroe Spoorweg op Sumatra

Onthulling oorlogsmonument voor Slachtoffers Pakan Baroe Spoorweg op Sumatra

Oorlogsmonument onthuld op zaterdag 29 augustus landgoed Bronbeek in Arnhemwaaraan Gravure85 heeft meegewerkt. Twee stukken spoorrails met op de bielzen de RVS platen met de 519 namen van alle Nederlandse Slachtoffers. Door graveren met de fiber laser blijven deze namen eeuwig leesbaar.

Gelukkig was er veel aandacht voor de slachtoffers van deze dodenspoorweg, de onthullingvan het monument 2e wereldoorlog  was ook op het NOS journaal te zien. Wij hopen met het graveren van deze oorlogsmonumenten mee te helpen om de herinnering en de verhalen van oorlogsslachtoffers levend te houden.

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.