Zoek

Hoe lang blijft de verf in gravures goed?

Veel graveerwerk dat we maken, wordt ingekleurd. Dan graveren we met de frees, en lakken vervolgens de gravure in. Gravures zelf zijn heel duurzaam, maar hoe zit dat met de verf?

rvs graveren typeplaatje
Typeplaat: RVS – Bedrijfsnaam, frees graveren en inlakken – teksten, laser graveren

We kunnen je geruststellen. Gravolaque, de verf die wij gebruiken, is speciaal gemaakt voor gravures. Het is een industriële lak die alle testen met glans doorstaat. We garanderen dat onze ingelakte bedrijfsnaamborden of jubileumborden jarenlang goed blijven onder alle weersomstandigheden.

Tenminste, als je de plaat schoonmaakt met water en groene zeep of een mild schoonmaakmiddel, maar niet met een hogedrukspuit of met thinner .

Wat zijn de voordelen van Gravolaque?

Gravolaque hecht prima op metalen en kunststoffen, en zelfs op hout – als we het voorbewerken met een primer. De hechting blijft goed bij temperatuurschommelingen tussen -18 en + 50 graden. Je kunt je ingelakte naambord dus zomer en winter buiten laten hangen.

Gravolaque is verkrijgbaar in de meest gevraagde RAL-kleuren. Wil je een andere kleur, dan mengen we tot we de gewenste kleur zo goed mogelijk benaderen. Daar doen we ons uiterste best voor, zeker bij logo’s.

Bedenk wel dat drukwerkinkt op papier altijd een andere uitstraling heeft dan glanzende graveerverf op RVS of messing. Dat is trouwens geen reden om te gaan twijfelen. We hebben al meer dan honderdduizend borden gemaakt, dus we zorgen ook dat jouw logo goed uit de verf komt!

rvs graveren - Plaquette - restauratiefonds
Plaquette: RVS – Frees graveren en inlakken – foto laser graveren

Meer weten?

Heb je nog vragen over het inlakken van gravures? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet :)
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >