Search

Hoe lang blijft de verf in gravures goed?

Veel graveerwerk dat we maken, wordt ingekleurd. Dan graveren we met de frees, en lakken vervolgens de gravure in. Gravures zelf zijn heel duurzaam, maar hoe zit dat met de verf?

rvs graveren typeplaatje
Typeplaat: RVS – Bedrijfsnaam, frees graveren en inlakken – teksten, laser graveren

We kunnen je geruststellen. Gravolaque, de verf die wij gebruiken, is speciaal gemaakt voor gravures. Het is een industriële lak die alle testen met glans doorstaat. We garanderen dat onze ingelakte bedrijfsnaamborden of jubileumborden jarenlang goed blijven onder alle weersomstandigheden.

Tenminste, als je de plaat schoonmaakt met water en groene zeep of een mild schoonmaakmiddel, maar niet met een hogedrukspuit of met thinner .

Wat zijn de voordelen van Gravolaque?

Gravolaque hecht prima op metalen en kunststoffen, en zelfs op hout – als we het voorbewerken met een primer. De hechting blijft goed bij temperatuurschommelingen tussen -18 en + 50 graden. Je kunt je ingelakte naambord dus zomer en winter buiten laten hangen.

Gravolaque is verkrijgbaar in de meest gevraagde RAL-kleuren. Wil je een andere kleur, dan mengen we tot we de gewenste kleur zo goed mogelijk benaderen. Daar doen we ons uiterste best voor, zeker bij logo’s.

Bedenk wel dat drukwerkinkt op papier altijd een andere uitstraling heeft dan glanzende graveerverf op RVS of messing. Dat is trouwens geen reden om te gaan twijfelen. We hebben al meer dan honderdduizend borden gemaakt, dus we zorgen ook dat jouw logo goed uit de verf komt!

rvs graveren - Plaquette - restauratiefonds
Plaquette: RVS – Frees graveren en inlakken – foto laser graveren

Meer weten?

Heb je nog vragen over het inlakken van gravures? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >