Search

CE-markering? Maak er wat moois van!

Machines en veel andere producten die binnen de Europese Unie op de markt verschijnen, moeten een CE-markering hebben. Wil je eerst meer weten over de CE-markering? Kijk dan op de site van de overheid of de Metaalunie.

Typeplaat - aluminium -onderdruk
Aluminium: Full colour onderdruk

Wil je weten hoe je een correcte CE-markering plaatst op je product?

Dan ben je bij Gravure85 aan het goede adres. Voor de CE-markering moeten de letters C en E op een bepaalde manier zijn vormgegeven. Wij kennen die eisen, en hebben al duizenden platen met CE-markeringen gemaakt.

 

Zonder of met uitstraling?

Ben je verplicht de CE-markering op je product te zetten, dan kun je dat natuurlijk heel eenvoudig doen. Gewoon op een typeplaat of een machineplaatje, bijv. bij de serienummers. Dat is wettelijk gezien voldoende.

Maar er is meer mogelijk.

Ook van een verplichte CE-markering kun je iets moois maken. Bijvoorbeeld door je logo toe te voegen, en een plaat te nemen van een ander materiaal en een groter formaat. Dan voldoe je aan je verplichtingen én je presenteert vol trots je bedrijf. Je geeft je product meer uitstraling.

Wil je meer weten over manieren om de CE-markering op jouw product aan te brengen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >