Zoek

CE-markering? Maak er wat moois van!

Machines en veel andere producten die binnen de Europese Unie op de markt verschijnen, moeten een CE-markering hebben. Wil je eerst meer weten over de CE-markering? Kijk dan op de site van de overheid of de Metaalunie.

Typeplaat - aluminium -onderdruk
Aluminium: Full colour onderdruk

Wil je weten hoe je een correcte CE-markering plaatst op je product?

Dan ben je bij Gravure85 aan het goede adres. Voor de CE-markering moeten de letters C en E op een bepaalde manier zijn vormgegeven. Wij kennen die eisen, en hebben al duizenden platen met CE-markeringen gemaakt.

 

Zonder of met uitstraling?

Ben je verplicht de CE-markering op je product te zetten, dan kun je dat natuurlijk heel eenvoudig doen. Gewoon op een typeplaat of een machineplaatje, bijv. bij de serienummers. Dat is wettelijk gezien voldoende.

Maar er is meer mogelijk.

Ook van een verplichte CE-markering kun je iets moois maken. Bijvoorbeeld door je logo toe te voegen, en een plaat te nemen van een ander materiaal en een groter formaat. Dan voldoe je aan je verplichtingen én je presenteert vol trots je bedrijf. Je geeft je product meer uitstraling.

Wil je meer weten over manieren om de CE-markering op jouw product aan te brengen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Marjon P
Korte reactietijd op mailbestelling en zeer snelle en nette levering van het produkt. Helaas kwamen wij er na 2 maanden achter dat het produkt niet volledig bracht wat wij wensten. Hierop werd super gereageerd en binnen 3 werkdagen hadden wij kosteloos een nieuw bank-plaatje in huis.Ik kan dit bedrijf aanraden!!!
Response from the owner: Fijn dat we het op deze manier hebben op kunnen lossen en dat je 100% tevreden bent. Monica
Addy V.
Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt. We zijn er erg blij mee. Bedankt.
Carmel B.
Snelle reactie en snelle levertijd! Fijn bedrijf om mee samen te werken.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >