Zoek
Graveren voor de machinebouw

Graveren voor de machinebouw

Je hebt een prachtige machine gebouwd en je klant is onder de indruk van de mogelijkheden. Natuurlijk besteed je ook aandacht aan de afwerking. Met duidelijke plaatjes die aangeven wat de verschillende knoppen en lampjes betekenen. En met een mooie typeplaat waarop je trots je logo laat zien.
RVS - typeplaat

Functionele plaatjes

Coderingen op machines zijn functioneel. Iedereen moet kunnen zien wat de verschillende knoppen op een bedieningspaneel betekenen. Soms zijn ze zelfs verplicht, zoals voor de CE-normering en de noodstopknop.

Aan coderingen in een industriële omgeving worden hoge eisen gesteld, want ze moeten tegen een stootje kunnen. Gravure85 is specialist in graveerwerk voor de machinebouw. We leveren plaatjes van 1,6 mm dikke industriële kunststof, die bestand zijn tegen chemische invloeden. Gebruiken we onze fiber laser voor het graveren van RVS, dan kan het graveerwerk zelfs tegen dagelijks steriliseren.

Bedieningspaneel gemonteerd

Stijlvol logo

Een machine biedt ook ruimte om jouw eigen bedrijf te presenteren. Bijvoorbeeld met een mooie typeplaat met je logo, strak ingelakt in de goede kleuren. Zo laat je op een stijlvolle manier zien wie de bouwer van de machine is.

Uw wensen centraal

Heb je bijzondere wensen? Wil je met spoed geleverd hebben? Ook dan kun je bij ons terecht.

Wat we ook maken, in alle gevallen profiteer je van onze kwaliteiten:

We werken onder andere voor:

Gemeente Landerd
Containraffairs Logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet 🙂
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >