Search
Graveren voor de machinebouw

Graveren voor de machinebouw

Je hebt een prachtige machine gebouwd en je klant is onder de indruk van de mogelijkheden. Natuurlijk besteed je ook aandacht aan de afwerking. Met duidelijke plaatjes die aangeven wat de verschillende knoppen en lampjes betekenen. En met een mooie typeplaat waarop je trots je logo laat zien.
RVS - typeplaat

Functionele plaatjes

Coderingen op machines zijn functioneel. Iedereen moet kunnen zien wat de verschillende knoppen op een bedieningspaneel betekenen. Soms zijn ze zelfs verplicht, zoals voor de CE-normering en de noodstopknop.

Aan coderingen in een industriële omgeving worden hoge eisen gesteld, want ze moeten tegen een stootje kunnen. Gravure85 is specialist in graveerwerk voor de machinebouw. We leveren plaatjes van 1,6 mm dikke industriële kunststof, die bestand zijn tegen chemische invloeden. Gebruiken we onze fiber laser voor het graveren van RVS, dan kan het graveerwerk zelfs tegen dagelijks steriliseren.

Bedieningspaneel gemonteerd

Stijlvol logo

Een machine biedt ook ruimte om jouw eigen bedrijf te presenteren. Bijvoorbeeld met een mooie typeplaat met je logo, strak ingelakt in de goede kleuren. Zo laat je op een stijlvolle manier zien wie de bouwer van de machine is.

Uw wensen centraal

Heb je bijzondere wensen? Wil je met spoed geleverd hebben? Ook dan kun je bij ons terecht.

Wat we ook maken, in alle gevallen profiteer je van onze kwaliteiten:

We werken onder andere voor:

Gemeente Landerd
Containraffairs Logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >