Graveren voor de machinebouw

je hebt een prachtige machine gebouwd en je klant is onder de indruk van de mogelijkheden. Natuurlijk besteedt je ook aandacht aan de afwerking. Met duidelijke plaatjes die aangeven wat de verschillende knoppen en lampjes betekenen. En met een mooie typeplaat waarop je trots je logo laat zien.

rvs graveren lasergraveren typeplaat de vries welding

RVS typeplaat combinatie frees - en laser graveren

Functionele plaatjes

Coderingen op machines zijn functioneel. Iedereen moet kunnen zien wat de verschillende knoppen op een bedieningspaneel betekenen. Soms zijn ze zelfs verplicht, zoals voor de CE-normering en de noodstopknop.

Aan coderingen in een industriële omgeving worden hoge eisen gesteld, want ze moeten tegen een stootje kunnen. Gravure85 is specialist in graveerwerk voor de machinebouw. We leveren plaatjes van 1,6 mm dikke industriële kunststof, die bestand zijn tegen chemische invloeden. Gebruiken we onze fiber laser voor het graveren van RVS, dan kan het graveerwerk zelfs tegen dagelijks steriliseren.

Aluminium Graveren Bedieninspaneel Aerox

Bedieningspaneel gemonteerd

Stijlvol logo

Een machine biedt ook ruimte om uw eigen bedrijf te presenteren. Bijvoorbeeld met een mooie typeplaat met je logo, strak ingelakt in de goede kleuren. Zo laat je op een stijlvolle manier zien wie de bouwer van de machine is.

Jouw wensen centraal

Bij Gravure85 staan jouw wensen centraal. Wil je liever dikkere plaatjes? Van een ander materiaal? Of morgen al geleverd?

Wat we ook graveren, in alle gevallen profiteert je van onze kwaliteiten:

  • snelle levering – indien nodig zijn de plaatjes binnen 1 dag klaar
  • voor spoedorders ook buiten kantoortijd beschikbaar (werkplaats aan huis)
  • we denken mee en vergelijken orders altijd met eerdere bestellingen
  • ruime keus in materialen en bewerkingsmethoden
  • wij willen alleen 100% tevreden klanten

Producten voor machinebouw:

Materialen voor de machinebouw:

Technieken voor de machinebouw:

Meer weten?

Wil je meer weten wat Graveerbedrijf Gravure’85 voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.