Search
Graveerwerk voor de uitvaartbranche

Graveerwerk voor de uitvaartbranche

Als een dierbare is overleden, kan een gegraveerd gedenkteken een mooie herinnering zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerde plaat op een stenen grafmonument, een boomsteker of een herinneringsbord. Met graveerwerk kun je jouw gedenkteken op een hele persoonlijke manier vormgeven.
Gravure’85 is specialist in graveerwerk voor de uitvaartbranche. We hebben ervaring met grote en kleine, met tijdelijke en definitieve grafmonumenten. Zowel teksten als afbeeldingen kunnen we voor jou graveren, denk bijvoorbeeld aan een foto gegraveerd in een fraaie RVS plaat. Of een afbeelding die met verschillende kleuren wordt ingelakt.

Persoonlijke aandacht

Bij Gravure’85 ben je verzekerd van persoonlijke aandacht. We luisteren altijd naar het verhaal achter het bord, en helpen je vervolgens om jouw wensen te vertalen naar een passend gedenkteken. Want we willen graag dat jij helemaal tevreden bent over de tastbare herinnering voor jouw dierbare overledene. Bij Gravure’85 ben je verzekerd van

We werken onder andere voor:

Kropman
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >