Zoek
Graveerwerk voor de uitvaartbranche

Graveerwerk voor de uitvaartbranche

Als een dierbare is overleden, kan een gegraveerd gedenkteken een mooie herinnering zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerde plaat op een stenen grafmonument, een boomsteker of een herinneringsbord. Met graveerwerk kun je jouw gedenkteken op een hele persoonlijke manier vormgeven.
Gravure’85 is specialist in graveerwerk voor de uitvaartbranche. We hebben ervaring met grote en kleine, met tijdelijke en definitieve grafmonumenten. Zowel teksten als afbeeldingen kunnen we voor jou graveren, denk bijvoorbeeld aan een foto gegraveerd in een fraaie RVS plaat. Of een afbeelding die met verschillende kleuren wordt ingelakt.

Persoonlijke aandacht

Bij Gravure’85 ben je verzekerd van persoonlijke aandacht. We luisteren altijd naar het verhaal achter het bord, en helpen je vervolgens om jouw wensen te vertalen naar een passend gedenkteken. Want we willen graag dat jij helemaal tevreden bent over de tastbare herinnering voor jouw dierbare overledene. Bij Gravure’85 ben je verzekerd van

We werken onder andere voor:

Kropman
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Marjon P
Korte reactietijd op mailbestelling en zeer snelle en nette levering van het produkt. Helaas kwamen wij er na 2 maanden achter dat het produkt niet volledig bracht wat wij wensten. Hierop werd super gereageerd en binnen 3 werkdagen hadden wij kosteloos een nieuw bank-plaatje in huis.Ik kan dit bedrijf aanraden!!!
Response from the owner: Fijn dat we het op deze manier hebben op kunnen lossen en dat je 100% tevreden bent. Monica
Addy V.
Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt. We zijn er erg blij mee. Bedankt.
Carmel B.
Snelle reactie en snelle levertijd! Fijn bedrijf om mee samen te werken.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >