Zoek
Een kunstwerk van ons oude logo

Peter van der Veen, Account Manager – Hoogwerkers bij Siesling

Voor Siesling hebben wij een herdenkingsbord gemaakt waarin het oude en het nieuwe logo verwerkt zijn. Een gesprek met de bedenker van dit project, Peter van Veen:

“Siesling is het familiebedrijf waar ik al jaren werk. We hebben net de website vernieuwd en ook meteen het logo gemoderniseerd. Dat is wel nodig, want het oude logo dateert uit 1959. Daar staan nog een houten ladder en een emmer op, en die gebruiken we allang niet meer. Het nieuwe, frisse logo past beter bij het specialistische reinigen dat we nu doen. Toch merk ik dat onze directeur, de zoon van de oprichter, daar moeite mee heeft. Hij is gesteld op het oorspronkelijke logo.

Daarom wil ik voor hem iets doen met dit logo. Zorgen dat het blijvend is. Het moet iets bijzonders worden, en met al die kleuren is dat lastig. Via internet zoek ik graveerbedrijven, en op jullie site kom ik een mooi gegraveerd metalen bord tegen. De kwaliteit spreekt me aan, en als ik bel krijg ik een hele professionele uitleg. Edwin vertelt dat hij damwandjes kan maken van 0,1 mm, zodat de verf in alle vlakken mooi tegen elkaar aan komt te liggen. Bovendien kunnen jullie het bord binnen 4 werkdagen leveren, precies op tijd voor onze jubileumviering. Het bord met het oude en nieuwe logo is geweldig geworden, de kleuren zijn precies goed en het is heel strak ingelakt. Als de directeur het ziet, is hij ontroerd en blij.

Wil je iets bijzonders laten graveren, dan kan ik Gravure85 zeker aanraden. Ze werken precies en snel.”

Jubileumbord RVS graveren
Siesling: RVS - Frees graveren - Inlakken
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord