Een kunstwerk van ons oude logo

geschreven op 02-12-2017 door Monica Verbaarschot

Voor Siesling hebben wij een herdenkingsbord gemaakt waarin het oude en het nieuwe logo verwerkt zijn. Een gesprek met de bedenker van dit project: Peter van Veen

"Siesling is het familiebedrijf waar ik al jaren werk. We hebben net de website vernieuwd en ook meteen het logo gemoderniseerd. Dat is wel nodig, want het oude logo dateert uit 1959. Daar staan nog een houten ladder en een emmer op, en die gebruiken we allang niet meer. Het nieuwe, frisse logo past beter bij het specialistische reinigen dat we nu doen. Toch merk ik dat onze directeur, de zoon van de oprichter, daar moeite mee heeft. Hij is gesteld op het oorspronkelijke logo.

jubileumbord - herdenkingsplaat - logo bord - RVS frees graveren Siesling

Daarom wil ik voor hem iets doen met dit logo. Zorgen dat het blijvend is. Het moet iets bijzonders worden, en met al die kleuren is dat lastig. Via internet zoek ik graveerbedrijven, en op jullie site kom ik een mooi gegraveerd metalen bord tegen. De kwaliteit spreekt me aan, en als ik bel krijg ik een hele professionele uitleg. Edwin vertelt dat hij damwandjes kan maken van 0,1 mm, zodat de verf in alle vlakken mooi tegen elkaar aan komt te liggen. Bovendien kunnen jullie het bord binnen 4 werkdagen leveren, precies op tijd voor onze jubileumviering. Het bord met het oude en nieuwe logo is geweldig geworden, de kleuren zijn precies goed en het is heel strak ingelakt. Als de directeur het ziet, is hij ontroerd en blij.

Wil je iets bijzonders laten graveren, dan kan ik Gravure85 zeker aanraden. Ze werken precies en snel.”

Peter van der Veen, Account Manager – Hoogwerkers bij Siesling