Search

Gravure85 sponsort voor het 2e jaar Mare Mundi, een vereniging die de Middellandse zee wil beschermen voor toekomstige generaties. Tijdens een duikvakantie op het Griekse eiland Kreta hoorden Monica Verbaarschot en Ernst Hendriks, eigenaren van Gravure85, van dit initiatief. Bij duikschool Dive2gether op Kreta doet Mare Mundi onderzoek en geeft voorlichting. Van het sponsorgeld zijn dit jaar boeken gekocht voor het onderwijsprogramma.

duiken in kreta - Dive2gether - sponsoring Gravure85
Boeken voor onderwijs

“Op vakantie genieten we van de Middellandse zee. We dragen dan ook graag ons steentje bij aan het instandhouden van de prachtige onderwaternatuur,” vertelt Monica. “We hebben veel gezien en veel geleerd op Kreta. Wist je bijvoorbeeld dat 73 % van de zuurstof op aarde afkomstig is van zeeorganismen? Zeegras wordt wel hidden forest of the Mediterranean Sea genoemd. Iedereen weet hoe belangrijk het tropische regenwoud is, maar het belang van zeegras voor onze zuurstofvoorziening is vrij onbekend.”

duiken in kreta - Dive2gether - sponsoring Gravure85
Onderzoek naar de groei van een zeegrasveld op Kreta

 

Meer weten over duiken bij Dive2gether?

Gravure85 heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. “We zijn lid van Blauwzaam en steunen elk jaar een goed doel rond het thema Natuur”, aldus Monica.

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >