Zoek

Gravure85 sponsort voor het 2e jaar Mare Mundi, een vereniging die de Middellandse zee wil beschermen voor toekomstige generaties. Tijdens een duikvakantie op het Griekse eiland Kreta hoorden Monica Verbaarschot en Ernst Hendriks, eigenaren van Gravure85, van dit initiatief. Bij duikschool Dive2gether op Kreta doet Mare Mundi onderzoek en geeft voorlichting. Van het sponsorgeld zijn dit jaar boeken gekocht voor het onderwijsprogramma.

duiken in kreta - Dive2gether - sponsoring Gravure85
Boeken voor onderwijs

“Op vakantie genieten we van de Middellandse zee. We dragen dan ook graag ons steentje bij aan het instandhouden van de prachtige onderwaternatuur,” vertelt Monica. “We hebben veel gezien en veel geleerd op Kreta. Wist je bijvoorbeeld dat 73 % van de zuurstof op aarde afkomstig is van zeeorganismen? Zeegras wordt wel hidden forest of the Mediterranean Sea genoemd. Iedereen weet hoe belangrijk het tropische regenwoud is, maar het belang van zeegras voor onze zuurstofvoorziening is vrij onbekend.”

duiken in kreta - Dive2gether - sponsoring Gravure85
Onderzoek naar de groei van een zeegrasveld op Kreta

 

Meer weten over duiken bij Dive2gether?

Gravure85 heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. “We zijn lid van Blauwzaam en steunen elk jaar een goed doel rond het thema Natuur”, aldus Monica.

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet :)
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >