Zoek
Graveren voor datacommunicatie

Graveren voor datacommunicatie

Kasten vol met kabels en bundels snoeren die van A naar B worden geleid, dat is de wereld van de datacommunicatie. Het gaat erom de goede verbindingen tot stand te brengen en in stand te houden. Ook na een uitbreiding of bij groot onderhoud.

Het toverwoord daarbij is CODEREN

Als de kabelbundels en de poorten van de Rack en Patchpanelen zijn gelabeld, kunnen uw monteurs hun taken gemakkelijk uitvoeren. Zo wordt de kans op vergissingen klein, en bovendien is een eventuele fout snel opgelost. Dat scheelt tijd en geld.

Gravure85 is specialist in graveerwerk voor de datacommunicatiebranche. Je ontvangt jouw coderingen op dunne resopalplaatjes (0,8 mm). En we leveren plaatjes en strips met een zelfklevende achterzijde en op volgorde, zodat je ze gemakkelijk kunt opplakken.

Jouw wensen staan centraal

Bij ons staan jouw wensen centraal. Wil je liever dikkere plaatjes, of van een ander materiaal, of wil je ze op een andere manier bevestigen, dan kan dat natuurlijk ook.

Wat we ook graveren, in alle gevallen profiteer je van onze kwaliteiten:

Meer weten of overstappen?

Voor nieuwe klanten bieden we de overstapservice. We zetten dan vooraf alle strips en plaatjes in ons systeem, en sturen 1 exemplaar van iedere mogelijkheid op. Je kunt dan met eventueel andere coderingen vergelijken en een keuze maken. Wil jij weten wat Graveerbedrijf Gravure’85 voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
Gemeente Landerd
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Marjon P
Korte reactietijd op mailbestelling en zeer snelle en nette levering van het produkt. Helaas kwamen wij er na 2 maanden achter dat het produkt niet volledig bracht wat wij wensten. Hierop werd super gereageerd en binnen 3 werkdagen hadden wij kosteloos een nieuw bank-plaatje in huis.Ik kan dit bedrijf aanraden!!!
Response from the owner: Fijn dat we het op deze manier hebben op kunnen lossen en dat je 100% tevreden bent. Monica
Addy V.
Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt. We zijn er erg blij mee. Bedankt.
Carmel B.
Snelle reactie en snelle levertijd! Fijn bedrijf om mee samen te werken.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Ik wil meer weten over een jubileumbord

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord