Search
Graveren voor datacommunicatie

Graveren voor datacommunicatie

Kasten vol met kabels en bundels snoeren die van A naar B worden geleid, dat is de wereld van de datacommunicatie. Het gaat erom de goede verbindingen tot stand te brengen en in stand te houden. Ook na een uitbreiding of bij groot onderhoud.

Het toverwoord daarbij is CODEREN

Als de kabelbundels en de poorten van de patchpanelen zijn gelabeld, kunnen uw monteurs hun taken gemakkelijk uitvoeren. Zo wordt de kans op vergissingen klein, en bovendien is een eventuele fout snel opgelost. Dat scheelt tijd en geld. Gravure’85 is specialist in graveerwerk voor de datacommunicatiebranche. Je ontvangt jouw coderingen op dunne resopals (0,8 mm). En we leveren plaatjes en strips met een zelfklevende achterzijde en op volgorde, zodat je ze gemakkelijk kunt opplakken.

Uw wensen centraal

Bij ons staan jouw wensen centraal. Wil je liever dikkere plaatjes, of van een ander materiaal, of wil je ze op een andere manier bevestigen, dan kan dat natuurlijk ook.

Wat we ook graveren, in alle gevallen profiteer je van onze kwaliteiten:

Meer weten of overstappen?

Voor nieuwe klanten bieden we de overstapservice. We zetten dan vooraf alle strips en plaatjes in ons systeem, en sturen 1 exemplaar van iedere mogelijkheid op. Je kunt dan met eventueel andere coderingen vergelijken en een keuze maken. Wil jij weten wat Graveerbedrijf Gravure’85 voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
Gemeente Landerd
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over een jubileumbord