Graveren voor datacommunicatie

Kasten vol met kabels en bundels snoeren die van A naar B worden geleid, dat is de wereld van de datacommunicatie. Het gaat erom de goede verbindingen tot stand te brengen en in stand te houden. Ook na een uitbreiding of bij groot onderhoud.

gravoply - graveren

Gravoply markeringen voor data-communicatie.

Het toverwoord daarbij is CODEREN

Als de kabelbundels en de poorten van de patchpanelen zijn gelabeld, kunnen uw monteurs hun taken gemakkelijk uitvoeren. Zo wordt de kans op vergissingen klein, en bovendien is een eventuele fout snel opgelost. Dat scheelt tijd en geld.

Gravure’85 is specialist in graveerwerk voor de datacommunicatiebranche. U ontvangt uw coderingen op dunne resopals (0,8 mm). En we leveren plaatjes en strips met een zelfklevende achterzijde en op volgorde, zodat u ze gemakkelijk kunt opplakken.

Uw wensen centraal

Bij ons staan uw wensen centraal. Wilt u liever dikkere plaatjes, of van een ander materiaal, of wilt u ze op een andere manier bevestigen, dan kan dat natuurlijk ook.

Wat we ook graveren, in alle gevallen profiteert u van onze kwaliteiten:

  • snelle levering – indien nodig zijn de plaatjes binnen 1 dag klaar
  • voor spoedorders ook buiten kantoortijd beschikbaar (werkplaats aan huis)
  • we denken mee en vergelijken orders altijd met eerdere bestellingen
  • ruim 30 jaar ervaring met graveerwerk
  • we streven naar 100% tevreden klanten

Producten voor datacommunicatie;

Materialen voor datacommunicatie;

Technieken voor datacommunicatie;

Meer weten of overstappen?

Voor nieuwe klanten bieden we de overstapservice. We zetten dan vooraf alle strips  en plaatjes in ons systeem, en sturen 1 exemplaar van iedere mogelijkheid op. U kunt dan met eventueel andere coderingen vergelijken en een keuze maken.

Wilt u weten wat Graveerbedrijf Gravure’85 voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.