Zoek
Een impressie van ons werk

Frees graveren in hout

Als specialisten in dit vakgebied hebben we een passie voor het creëren van unieke en op maat gemaakte drukwerken. Hier vind je voorbeelden en een indruk van ons werk. Van naamplaten en awards tot gepersonaliseerde geschenken en industriële markeringen. Laat je inspireren door de mogelijkheden die graveren op bijvoorbeeld metalen platen biedt.

Bekijk onze galerij en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!

Blije klanten
Josef S.
1677782582
Prima product en keurig verzorgd vanaf het voortraject tot en met de aflevering.
Marcell B.
1677819706
Innovatorboats uit Zweden was op zoek naar CE type plaatje voor op onze boten en werden door Bootkeuring Friesland naar Gravure85 verwezen.Een zeer goede ervaringZeer vriendelijk personeel, vakkundig, denken met je mee en dragen oplossingen voor.Wij kregen eerst een afbeelding te zien en na akkoord werden de plaatjes gemaakt en keurig en snel naar het adres van onze keuze in Nederland verstuurdWat opvalt is dat het allemaal duidelijk gecommuniceerd wordt en er niet moeilijk werd gedaan dat wij geen Nederlands bedrijf zijn.Nogmaals bedankt voor de goede service 💪😉👍
guus H.
1702561695
van ontwerp tot definitief product.overweldigend geweldig.Veel bedrijven kunnen van deze service en afgeleverde kwaliteit leren !!!
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Ik wil meer weten over frees graveren in hout

Vrolijke vrouw