Search

Gravure85 sponsort hoogstamboomgaard De Bongerd

Fruitbomen snoeien, gras maaien, vruchten uitdunnen, appels en peren plukken, sap maken.

Met deze werkzaamheden zorgt Vereniging de Bongerd zorgt ervoor dat de hoogstamboomgaard bij de Wiel in Schoonrewoerd behouden blijft. Hier groeien 13 oude appelrassen met prachtige namen als de Notaris, Brabantse Bellefleur en Early Victoria, en 12 perenrassen, waaronder de Beurré Alexander Lucas, Brederode en Clapp’s Favourite.. Met de bijdrage van Gravure’85 worden een aantal nieuwe bomen en een goede ladder aangeschaft.

Sponsoring Hoogstamboomgaard de Bongerd in Schoonrewoerd door gravure'85

Koffie drinken in de pauze.Bij Gravure’85 doen we ons best om zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. We zijn lid van Blauwzaam en steunen elk jaar een goed doel rond het thema Natuur. In 2016 is dat vereniging de Bongerd, die in onze regio een hoogstamboomgaard onderhoudt.

 

 

Bewaren

Bewaren

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >