Zoek

Gravure85 sponsort hoogstamboomgaard De Bongerd

Fruitbomen snoeien, gras maaien, vruchten uitdunnen, appels en peren plukken, sap maken.

Met deze werkzaamheden zorgt Vereniging de Bongerd zorgt ervoor dat de hoogstamboomgaard bij de Wiel in Schoonrewoerd behouden blijft. Hier groeien 13 oude appelrassen met prachtige namen als de Notaris, Brabantse Bellefleur en Early Victoria, en 12 perenrassen, waaronder de Beurré Alexander Lucas, Brederode en Clapp’s Favourite.. Met de bijdrage van Gravure’85 worden een aantal nieuwe bomen en een goede ladder aangeschaft.

Sponsoring Hoogstamboomgaard de Bongerd in Schoonrewoerd door gravure'85

Koffie drinken in de pauze.Bij Gravure’85 doen we ons best om zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. We zijn lid van Blauwzaam en steunen elk jaar een goed doel rond het thema Natuur. In 2016 is dat vereniging de Bongerd, die in onze regio een hoogstamboomgaard onderhoudt.

 

 

Bewaren

Bewaren

Blije klanten
Wilma van de B.
1704642025
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
Bart de R.
1708708785
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >